- 11,743
- 5,748
- 113
Rica ederim hocam ben de heyecan yaşadım sayende Özel mesajın kapalı bu aradaHepinize teşekkürler, @abree kupon başından beri güzel enerjine sinerjine ayrıca teşekkürler dost.
Rica ederim hocam ben de heyecan yaşadım sayende Özel mesajın kapalı bu aradaHepinize teşekkürler, @abree kupon başından beri güzel enerjine sinerjine ayrıca teşekkürler dost.
AhahahahhahahRica ederim hocam ben de heyecan yaşadım sayende Özel mesajın kapalı bu arada
Yeni üyeyim, bilmiyorum kiRica ederim hocam ben de heyecan yaşadım sayende Özel mesajın kapalı bu arada
Sen bana mesaj at hocam benimki açık profilime basınca konuşma başlat yazıyorYeni üyeyim, bilmiyorum ki
Geldi geldi
O zaman tebriklerYeni üyeyim, bilmiyorum ki
Maçları görüyormusun, ilham aldık sevgili moderatörüm@nasrullah Tebrikler dost
Dost sanada yesilendirmek yakisiyor@nasrullah Tebrikler dost
aktif üyelerde iş yok reis çekilişlerde 20 30 mesajlılar alıyo diye kızıyoz sonuna kadar hakediyolar@nasrullah Tebrikler dost
Shellac a mı yürüyon reisDost sanada yesilendirmek yakisiyor
Yok kanka ya kazandimi hemen yesilendiriyor kaybettimi bi umut bekleyip belki bissyler olur diye bekliyor ondan dedimShellac a mı yürüyon reis
Varmiydi oyle bisey kankNeyse burdan şans parası alamıcaz anlaşılan
Yoktu da teşekkür etmişken bi deniyim şansımı dedim akşam Lakers maçına oynardıkVarmiydi oyle bisey kank
Hayirlisi be kral icinden gelirse yapardi biseylerYoktu da teşekkür etmişken bi deniyim şansımı dedim akşam Lakers maçına oynardık
Yeni üye arkadaş bilmez belki yönlendirirdikHayirlisi be kral icinden gelirse yapardi biseyler
O kadar bildirim gitmistir gormediyse yapacak bisey yokYeni üye arkadaş bilmez belki yönlendirirdik
Neyse canı sağolsıun teşekkür etmesi de makbule geçti. Bi dahaki kuponunda işallaO kadar bildirim gitmistir gormediyse yapacak bisey yok