- 2,010
- 573
- 113
Şuan 183 8 sayı ciktiYani 8 sayı olacak toplam
Şuan 183 8 sayı ciktiYani 8 sayı olacak toplam
Baştan beri takip edenlere bakDostlar bu saate kadar aktif destek veren hepinize teşekkür ederim iyi heyecan yaşadık bu gelen parayı muhtemelen gene sabah batırcam ama bizde bundan keyif alıyoruz 😂 3 kişi kendim seçicem dedim ama aktif destek veren kişi sayısı daha fazla galiba aranızda hakkaniyetli birisi aktif destek verenlerden çekiliş ile 3 kişi belirleyebilirmi rica etsem
Üstad @efkalade1 bu adam yapsınDostlar bu saate kadar aktif destek veren hepinize teşekkür ederim iyi heyecan yaşadık bu gelen parayı muhtemelen gene sabah batırcam ama bizde bundan keyif alıyoruz 😂 3 kişi kendim seçicem dedim ama aktif destek veren kişi sayısı daha fazla galiba aranızda hakkaniyetli birisi aktif destek verenlerden çekiliş ile 3 kişi belirleyebilirmi rica etsem
Hocam en ilk 12 sayfaya bak ilk yarı bitene kadar zaten 3 kişiydikDostlar bu saate kadar aktif destek veren hepinize teşekkür ederim iyi heyecan yaşadık bu gelen parayı muhtemelen gene sabah batırcam ama bizde bundan keyif alıyoruz 😂 3 kişi kendim seçicem dedim ama aktif destek veren kişi sayısı daha fazla galiba aranızda hakkaniyetli birisi aktif destek verenlerden çekiliş ile 3 kişi belirleyebilirmi rica etsem
Aslında belli dost emek verenler baştan beriDostlar bu saate kadar aktif destek veren hepinize teşekkür ederim iyi heyecan yaşadık bu gelen parayı muhtemelen gene sabah batırcam ama bizde bundan keyif alıyoruz 😂 3 kişi kendim seçicem dedim ama aktif destek veren kişi sayısı daha fazla galiba aranızda hakkaniyetli birisi aktif destek verenlerden çekiliş ile 3 kişi belirleyebilirmi rica etsem
AynenHocam en ilk 12 sayfaya bak ilk yarı bitene kadar zaten 3 kişiydik
Bence kendin yapmalısın dostDostlar bu saate kadar aktif destek veren hepinize teşekkür ederim iyi heyecan yaşadık bu gelen parayı muhtemelen gene sabah batırcam ama bizde bundan keyif alıyoruz 😂 3 kişi kendim seçicem dedim ama aktif destek veren kişi sayısı daha fazla galiba aranızda hakkaniyetli birisi aktif destek verenlerden çekiliş ile 3 kişi belirleyebilirmi rica etsem
Dostum öyle bir mantık mi var biz açtık maçı izledik .dHocam en ilk 12 sayfaya bak ilk yarı bitene kadar zaten 3 kişiydik
Kim onlar biri sen diğeri efkan diğeri Kartal mı ?Hocam en ilk 12 sayfaya bak ilk yarı bitene kadar zaten 3 kişiydik
Ver reis şu adama yeter ki sussun @Nazo987 hadi iyi gecelerEflakade
Ciklet
Ben
Eflakade ne muroo gözlerini oymimEflakade
Ciklet
Ben
Evet ben 🤣🤣Eflakade
Ciklet
Ben
😆😆😆
Ama sonradan biz ilk dudukle başladık 😀 ama rol sahibi bilir ben site kazanmasın da oyuncular kazansın o yüzden mutluyuzDostum öyle bir mantık mi var biz açtık maçı izledik .d
Katil dedi roll sahibi bende devam ettim dost...Eflakade
Ciklet
Ben
Drogba allah var sen söyle hakkı neEvet ben 🤣🤣
Eflak Bogdan voyvodasnin kızı eflakadeEflakade ne muroo gözlerini oymim