- 16,985
- 9,452
- 113
Bol şans
Varol kardeşim sağolasın.Bol şans
Clippers kesinlikle kazanır da oranı düşük diye fark atara risk almadım.clippers da 1 olur gibi toronto da lowry ve ibaka dönmediyse fark atar clippers
Bol şanslar dostum
Sağolasın kardeşim .Bol şanslar dostum
Turan eyvallah kardeşim sağolasın, ben de öyle düşünüyorum. Az önce kadrolara bakayım dedim, geçen maç sakatlanan Gordon Hayward bu maçta yokmuş.. Boston için endişelenmeye başladım ama ev üstünlüğüyle alır umarımBol sanslar öncelikle kuponun gelme ihtimali %90 bana gore.Detroit ve houston rahat alir..Biraz sıkıntılı boston maci bastan sona kafa kafaya gider o msc6.
Gece burda olmayacagim ama son dakikaya kadar o mac nefesleri keser cok kafa kafaya mac yaaTuran eyvallah kardeşim sağolasın, ben de öyle düşünüyorum. Az önce kadrolara bakayım dedim, geçen maç sakatlanan Gordon Hayward bu maçta yokmuş.. Boston için endişelenmeye başladım ama ev üstünlüğüyle alır umarım
Varol kardeşim yarın haber ederim ben sana bugün bana uyku yokGece burda olmayacagim ama son dakikaya kadar o mac nefesleri keser cok kafa kafaya mac yaa
Boston daha çok işkillendiriyor beni detroit griffinle birlikte alır maçı dadetroit sikinti bol sans
Boşver Gelir inşallah hepsi gönlünü ferah tutBoston daha çok işkillendiriyor beni detroit griffinle birlikte alır maçı da
griffin daha yeni cikti sakatliktanBoston daha çok işkillendiriyor beni detroit griffinle birlikte alır maçı da
İnşallah dostumBoşver Gelir inşallah hepsi gönlünü ferah tut
Griffin 2 yıl topa değmesin yine çıkar deli gibi oynargriffin daha yeni cikti sakatliktan
Sağolasın kardeşim varol sen deşansın bol olsun dostum
Evet öyleymiş, bu adam habire bir yerlerini kırıyor. Boston'un yine de alacağını düşünüyorum. Hayırlısı ustam güzel bir gece bizi bekliyor ) sağol varol bu arada dileklerin için.Bol şans usta bu arada gordon hayvard 1.5-2 ay yok parmağı kırık