- 11,651
- 3,675
- 113
Hadi bakalım, ilk maç başlıyor birazdan, bol şanslar...
Sağolasın dostumHadi bakalım, ilk maç başlıyor birazdan, bol şanslar...
Aldridge normalde çok iyi oyuncu ama bu son zamanlarda bi türlü oyununu oynayamıyor.Bakiyesi olan değerlendirsin
bugun 30+ bekliyorum ilk maçın başlıyor hadi bol şans kardeşim izleyelimAldridge normalde çok iyi oyuncu ama bu son zamanlarda bi türlü oyununu oynayamıyor.
Hadi bakalım tek korkum boston o da alacak umarımbugun 30+ bekliyorum ilk maçın başlıyor hadi bol şans kardeşim izleyelim
Aynen zaten minnesota bu yıl 3 lükler de 3. Sırada geçen yıl 23. Mü neydicovington iyi 3 lüklü dikkat etmek lazım
O değil de bizim ekuban dönüyor aradan sonra kara uşak özletti kendini bi dönsün de başlayalım galibiyet serisinecovington iyi 3 lüklü dikkat etmek lazım
Ohooo 3 tsli aynı konuya fazla sankiO değil de bizim ekuban dönüyor aradan sonra kara uşak özletti kendini bi dönsün de başlayalım galibiyet serisine
ekuban is back videosunu izledin miO değil de bizim ekuban dönüyor aradan sonra kara uşak özletti kendini bi dönsün de başlayalım galibiyet serisine
Ohooo 3 tsli aynı konuya fazla sanki
saldır Detroitİzlemedim onu, bu kadar TS li başlarsak sohbete ben daha kuponumu takip edemem dostlar