- 3,131
- 1,631
- 113
Ne diyorsunuz beyler gelir mi sizce ?
Ekli dosyalar
-
59 KB Görüntüleme: 28
yatarNe diyorsunuz beylwr gelir mi sizce ?
Bende oyle dusundumde bu gs karsinda lavine rahat 24 sayi atar dedim amaNada oyuncu sayı bahsi tehlikeli bence ya ribaunt yada asist kovala
Hocam fark açılırsa cıkartıyorlar ama ribaunt öyle değil adam mecbur kaçan topu tutuyor istemese bile önünde kalıyor topu tutuyor yada asist yapan bazı oyuncular var sırf istatistik için oynayan onlarda iyi kazandırır ama ben br zaman sayı oynasam yatarım bir tek cedi osman kazandırıyor bana sayıdaBende oyle dusundumde bu gs karsinda lavine rahat 24 sayi atar dedim ama
Birde o maö haddinden fazla kısır da geçebilir xok sayıda olabilir bildiğin çok saçma sapan bir maç olacakBende oyle dusundumde bu gs karsinda lavine rahat 24 sayi atar dedim ama
Suan bayagi haklisin hocam kuponh geride cevirrmiyorum hayirilisi gelirse dedigin gibi kovalarim artikHocam fark açılırsa cıkartıyorlar ama ribaunt öyle değil adam mecbur kaçan topu tutuyor istemese bile önünde kalıyor topu tutuyor yada asist yapan bazı oyuncular var sırf istatistik için oynayan onlarda iyi kazandırır ama ben br zaman sayı oynasam yatarım bir tek cedi osman kazandırıyor bana sayıda
Aklında bulunsun ama her oyuncuya da oynama ribant pişman eder bak sabit her gece 2 3 oyuncu var bunlar allahı var sezon bite site kadar iyi para verir cok nadir yatırır seni diğerleri git gel yapar ama bence sayıya göre kazanma olasılığı cok yüksek ribant ve asistletdrSuan bayagi haklisin hocam kuponh geride cevirrmiyorum hayirilisi gelirse dedigin gibi kovalarim artik
Bol şansGelme şansı varmı kuponunEkli dosyayı görüntüle 46334
Hocam bu arada bir daha bu siteyi kullanma hadinden fazla şikayet var artık 200 300 bilr ödemiyor site haberim olsunGelme şansı varmı kuponunEkli dosyayı görüntüle 46334
Betyapin bende oyle seylerini duymustumHocam bu arada bir daha bu siteyi kullanma hadinden fazla şikayet var artık 200 300 bilr ödemiyor site haberim olsun
On numara kuponda bostan piclik ypmasa gelirNe diyorsunuz beyler gelir mi sizce ?
Piyasada son zamanları herkese mesaj atıyorlar yüzde yüz freebey diyeBetyapin bende oyle seylerini duymustum
Önerini dikkate alacagım çekimlerde bir sıkıntı yaşamadım hiç ama yinede sponsorlardan oynamaya devamPiyasada son zamanları herkese mesaj atıyorlar yüzde yüz freebey diye