Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Nba kuponu Toplan kardesler

grcnsvnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
848
489
63
Nada oyuncu sayı bahsi tehlikeli bence ya ribaunt yada asist kovala

grcnsvnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
848
489
63
Bende oyle dusundumde bu gs karsinda lavine rahat 24 sayi atar dedim ama
Hocam fark açılırsa cıkartıyorlar ama ribaunt öyle değil adam mecbur kaçan topu tutuyor istemese bile önünde kalıyor topu tutuyor yada asist yapan bazı oyuncular var sırf istatistik için oynayan onlarda iyi kazandırır ama ben br zaman sayı oynasam yatarım bir tek cedi osman kazandırıyor bana sayıda

Oguzhankaya1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,131
1,631
113
Hocam fark açılırsa cıkartıyorlar ama ribaunt öyle değil adam mecbur kaçan topu tutuyor istemese bile önünde kalıyor topu tutuyor yada asist yapan bazı oyuncular var sırf istatistik için oynayan onlarda iyi kazandırır ama ben br zaman sayı oynasam yatarım bir tek cedi osman kazandırıyor bana sayıda
Suan bayagi haklisin hocam kuponh geride cevirrmiyorum hayirilisi gelirse dedigin gibi kovalarim artik

grcnsvnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
848
489
63
Suan bayagi haklisin hocam kuponh geride cevirrmiyorum hayirilisi gelirse dedigin gibi kovalarim artik
Aklında bulunsun ama her oyuncuya da oynama ribant pişman eder bak sabit her gece 2 3 oyuncu var bunlar allahı var sezon bite site kadar iyi para verir cok nadir yatırır seni diğerleri git gel yapar ama bence sayıya göre kazanma olasılığı cok yüksek ribant ve asistletdr