Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Nba Son Paralar Gecesi..

asdrepli1

Aşkta kaybettim, belki kumarda.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
182
43
20191116_014423.jpg

• Beğen
Tepkiler: atx

asdrepli1

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
182
43

asdrepli1

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
182
43
lakers alt korkuttu son attıgın kuponda . ilk paylastııgndada ben begendım genel olarak wash bir süprız yapmasa cunku son boston macındada bı ara yapıstılar boston kopardu yıne 3 lükle ınsalalh 2 de 2 vurusun
Sağol mustafa varol , lakers maçı sakin geçer diye düşündüm bakalım :) washington da sürprizi bugün yapmasın yarın yapsın :D

mustafaa44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
434
83
Sağol mustafa varol , lakers maçı sakin geçer diye düşündüm bakalım :) washington da sürprizi bugün yapmasın yarın yapsın :D
bak shellaca sabah dedım kızılyıldız patlayabılır dıye malasef oldu dep macıda aldı bak washdanda korkuyorum ben ne zaman korksam hep bi şeylik cıkıyor ınsallah cıkmaz :D

asdrepli1

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
182
43
bak shellaca sabah dedım kızılyıldız patlayabılır dıye malasef oldu dep macıda aldı bak washdanda korkuyorum ben ne zaman korksam hep bi şeylik cıkıyor ınsallah cıkmaz :D
Valla mustafa dün de başkan bi maçtan korkuyorum dedi gitti o maç patladı bi de bunu kaldıramam :D

mustafaa44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
434
83
Screenshot_20191116-062034_Mislicom.jpg

Iyi geceler kral sana dedim bundan sonra benim ve başkanın onayı almadan oynama :)