Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin NBA

Myers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
494
142
43
Detroit 1 sıçradı 2 sıçradı 3 sıçradı gswyi yendi ama bugün yenilecek dostum, umarım bu olmaz kazanırsın ama OKC şov yapar.

postuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
200
18
18
Detroit Pistons maçını Over tutuyorum ben de, hızlı maç olur savunmalar zaten sıkı değil
Gsw çok fark atar ama barem fazla bence son çeyrek çaylaklar oynayabilir
Toronto maçı da Over için ideal maç, Denver sayı atarak direnecektir
Herkese bol şanslar:)

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
detroit , griffin etkisiyle gayet güzel gidiyorda kadro ve oyun olarak OKC karşısında bence de direnemez. WB ve PG aşırı yüzdesiz atmazsa sorunsuz bir galibiyet alır @1.74 orandan.

Nets - CAVS maçı için savunma yoksunu Cavs ve hizli şut kullanan Netsi ele alırsak ve baremi de 210 altında 209.5da gördüğümüzde 1.85den üst diyebiliriz rahatlıkla.

Atlanta maçı için düşünceler hep aynı ligin en vasat takımlarından biri görüyorum ve hala savunma anlamında bir şey yapmaya çabalamıyorlar bile. GSW maçı risk olsa da D.Green olmaması ve deplasmanda olması sebebiyle GSW sayı yiyecektir normalden daha çok. 130 civarı sayıyı GSW'den beklerken 234.5 üst alınabilir @1.85

Toronto - Denver , üstte bir arkadaş karşılıklı basket filan demişte. Ben Leonardın defansif özelliğiyle Murray'ı yıpratacağını düşünüyorum. Toronto galibiyeti ve Murray alt en temizi.

Diğer maçlar ateş eder ateş :D Hele ki Minnesota - Houston. Houston bu dengesizlikle 2 ihtimalli basketbol maçına 3 ihtimalli sonuç doğurtur. :D

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
Jokic sen bir uzunsun delikanlı ya. ilk çeyrekde 7 assist ne :D

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,154
2,210
113
0022796D-F52C-49AD-9670-823835A5308B.png Bi bonus daha ama yatırımlıymış.
Bastım bende bakalm nolacak

ahmtkrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
378
101
43
detroit , griffin etkisiyle gayet güzel gidiyorda kadro ve oyun olarak OKC karşısında bence de direnemez. WB ve PG aşırı yüzdesiz atmazsa sorunsuz bir galibiyet alır @1.74 orandan.

Nets - CAVS maçı için savunma yoksunu Cavs ve hizli şut kullanan Netsi ele alırsak ve baremi de 210 altında 209.5da gördüğümüzde 1.85den üst diyebiliriz rahatlıkla.

Atlanta maçı için düşünceler hep aynı ligin en vasat takımlarından biri görüyorum ve hala savunma anlamında bir şey yapmaya çabalamıyorlar bile. GSW maçı risk olsa da D.Green olmaması ve deplasmanda olması sebebiyle GSW sayı yiyecektir normalden daha çok. 130 civarı sayıyı GSW'den beklerken 234.5 üst alınabilir @1.85

Toronto - Denver , üstte bir arkadaş karşılıklı basket filan demişte. Ben Leonardın defansif özelliğiyle Murray'ı yıpratacağını düşünüyorum. Toronto galibiyeti ve Murray alt en temizi.

Diğer maçlar ateş eder ateş :D Hele ki Minnesota - Houston. Houston bu dengesizlikle 2 ihtimalli basketbol maçına 3 ihtimalli sonuç doğurtur. :D
-en rahat izlediğim maçlardan biriydi OKC 3. dakikadan sonra takip etmeye bile gerek kalmadı :D

-Nets maçı başlı başına hayal kırıklığı , ilk çeyrek 59 sayı çıktıktan sonra rahat gelecek dediğimiz maç kalitesiz 2 takım olduğu için yüzdesiz isabetler ve son çeyrek 40 sayı ile kaybetti peh

-Golden State 130 civarı sayı bekliyoruz dedik , Atlanta beklenenden 10 daha fazla sayı attı ve üste koştu.

- Toronto beklediğim gibi sayı yerine defansların mücadelesi oldu alt biten karşılaşmaya Jokic tek başına darbe yaptı. 23 Sayı 15 assist 12-13 de rib mi ne.

-Ateş eder dediğim maç dediğim maç , yarıda kalsa bitmese bile şaşırmayacaktım ama 4. çeyrek 17-9'u görünce hele ki ilk yarı 14 sayı önde kapatan houstondan sonra şaşırmadım deeel :D Son çeyrek hem houston oynayanlar kaybetmiş , hem üst geldi artık diye uyuyanlar kaybetmiş. Adamlar taviz vermiyolar kendilerinden :D