- 2,767
- 1,861
- 113
nahh şu nimet çarpsın ki pırasayı düşünmüştüm..Nicki pirasa yapsak faydasi olur mu ki
nahh şu nimet çarpsın ki pırasayı düşünmüştüm..Nicki pirasa yapsak faydasi olur mu ki
Recebb ak sacli mi acabaArkadaşlar ben bir kere 38 kişilik cekilis listesini kendim aldim cekmek için kaçıncı da çıkacak diye tam 29 kez boş çıktı 30.da çıktı 38 kişiden 5 kişi secmistim 3 ay cekilis çıkmayınca denedim yani buda sans işi ama en son begenenlerin sansi her zaman daha fazladir Recep çözmüş işi begeniyi cekip sonra tekrar begeniyo bizden kacmaz
@Umutks41 umut senin kuponu hortlatıp hortlatıp duruyolar yattığına inanmak istemiyo kimseArkadaşlar ben bir kere 38 kişilik cekilis listesini kendim aldim cekmek için kaçıncı da çıkacak diye tam 29 kez boş çıktı 30.da çıktı 38 kişiden 5 kişi secmistim 3 ay cekilis çıkmayınca denedim yani buda sans işi ama en son begenenlerin sansi her zaman daha fazladir Recep çözmüş işi begeniyi cekip sonra tekrar begeniyo bizden kacmaz
Arada yapıom onu yakalanmısızArkadaşlar ben bir kere 38 kişilik cekilis listesini kendim aldim cekmek için kaçıncı da çıkacak diye tam 29 kez boş çıktı 30.da çıktı 38 kişiden 5 kişi secmistim 3 ay cekilis çıkmayınca denedim yani buda sans işi ama en son begenenlerin sansi her zaman daha fazladir Recep çözmüş işi begeniyi cekip sonra tekrar begeniyo bizden kacmaz
😂😂😂😂
Paylaşıyor muyuz umut knka 😀
Ne sürprizi@Umutks41 surprız gelmıs
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣@Umutks41 umut senin kuponu hortlatıp hortlatıp duruyolar yattığına inanmak istemiyo kimse
Sana cıkmısNe sürprizi
Bakmaya bile tenezzül etmedim sımdı gordum Bi yanlıs lık vardır @Shellac var a gidebilirmiyizSana cıkmıs
Fena gıtmıs beNe zaman tekten yatsam kupona eklediğim son maçtan yatıyorum bu şans eseri mi oluyor yoksa hep bole mı olcak bidahakine kuponu hazırlıcam son maçı çıkaracam tersini ekleyip oynıcamEkli dosyayı görüntüle 122423Ekli dosyayı görüntüle 122424Ekli dosyayı görüntüle 122425
Keşke maç ilk periyotta bitseymiş hakkaten cok yazık olmuşNe zaman tekten yatsam kupona eklediğim son maçtan yatıyorum bu şans eseri mi oluyor yoksa hep bole mı olcak bidahakine kuponu hazırlıcam son maçı çıkaracam tersini ekleyip oynıcamEkli dosyayı görüntüle 122423Ekli dosyayı görüntüle 122424Ekli dosyayı görüntüle 122425
Nie bozdurmadin yavNe zaman tekten yatsam kupona eklediğim son maçtan yatıyorum bu şans eseri mi oluyor yoksa hep bole mı olcak bidahakine kuponu hazırlıcam son maçı çıkaracam tersini ekleyip oynıcamEkli dosyayı görüntüle 122423Ekli dosyayı görüntüle 122424Ekli dosyayı görüntüle 122425
Bende ilk periyotu izledim dedim bu maç rahat gelir iy bitti 10 fark mıydı neydi maç sonunu açtım fark 2Keşke maç ilk periyotta bitseymiş hakkaten cok yazık olmuş