Koskoca kulüp komedi filmi gibi her hafta ilginç goller yiyor Mert kova gibi adam , Şenol Güneş’in gayrımeşru kasetlerini saklayan Cenk Tosun ve şişirile şişirile kendini kaybeden ve Türkçe küfür etmeye çalışmaktan başka bir şey yapmayan Rosier , soluma çekip vursam mı yoksa birdaha mı soluma çeksem diye düşünen trafikte hatalı sollamadan dolayı trafikten men cezası alan Ghezzal ve daha niceleri... En çok aboubakar a üzülüyorum, takım gerçekten hiç iyi oynamıyor futbolda 2 altın kural vardır; biri atanın iyi olacak diğeri de tutanın, Cenk topu ezip duruyor atakları öldürüyor kayseri maçında 3 net pozisyon kaçırdı Masuaku koca kıçını kaldırıp dripling mi yapsın sol içten orta mı açsın? Babam Beşiktaşlı ben Galatasaraylıyım adam evde sinir krizleri geçiriyor ,normalde dalga geçerim alay ederim amma velakin koca kulübün bu duruma düşmesi içler acısı, her sıkıştğında Ghezzalk geri almakla Şenol Güneş’i çağırmakla bu iş olmaz. Maç üzerinden yorum yapmıyorum, genel olarak kulüp hiç iyi bi durumda değil Beşiktaşlı olsam kafamı duvarlara vuruyordum.
Fikirleriniz nelerdir?