- 3,272
- 1,770
- 113
Buradaki hak dini yönden bir hak mı allah aşkına ben öyle bir şey mi ima ettim bu adamın bu siteden parayı alması hakkı siteler bunun için varKumara karşı olduğumu sen söyledin?
Peki kumarı ne zamandır hâk görüyorsun?
Buradaki hak dini yönden bir hak mı allah aşkına ben öyle bir şey mi ima ettim bu adamın bu siteden parayı alması hakkı siteler bunun için varKumara karşı olduğumu sen söyledin?
Bunu ceza sahası sol çapraz yönü cart curt yok kardeşim.Buradaki hak dini yönden bir hak mı allah aşkına ben öyle bir şey mi ima ettim bu adamın bu siteden parayı alması hakkı siteler bunun için var
hak kardeşim hak istemesen de istesen de hakBunu ceza sahası sol çapraz yönü cart curt yok kardeşim.
Kendi bilincinde yorumlayıp şöyle hak felan da diyemezsin.
Kumar oynuyorsun kazandın tmm buna saygı beklemek ne?
hak kardeşim hak istemesen de istesen de hak
Benim anlamadigim dikkatimi cekti . Her konuda niye millete saygisizlik yapiyorsun ? Adam sana usluba dikkat et saygili ol diyor. Dalga gecer gibi asiri saygili oldu diyon. Konu sahibine laf atiyon yorum yapanlara admine herkese. Her konuda yapiyon ama bunu . Sanal erkeklik bisey kazandirmaz kardes . Gerek yok yapmaKumara karşı olduğumu sen söyledin?
Saygısızlık dediğin şey senin yorumun bunu genele ithaf etmesek?Benim anlamadigim dikkatimi cekti . Her konuda niye millete saygisizlik yapiyorsun ? Adam sana usluba dikkat et saygili ol diyor. Dalga gecer gibi asiri saygili oldu diyon. Konu sahibine laf atiyon yorum yapanlara admine herkese. Her konuda yapiyon ama bunu . Sanal erkeklik bisey kazandirmaz kardes . Gerek yok yapma
Erkeklikten önce insanlık önemli ama kavrayamıyorlarBenim anlamadigim dikkatimi cekti . Her konuda niye millete saygisizlik yapiyorsun ? Adam sana usluba dikkat et saygili ol diyor. Dalga gecer gibi asiri saygili oldu diyon. Konu sahibine laf atiyon yorum yapanlara admine herkese. Her konuda yapiyon ama bunu . Sanal erkeklik bisey kazandirmaz kardes . Gerek yok yapma
Çoğu insan saygısızca sen saygı çerçevesinde buluyorsun garipSaygısızlık dediğin şey senin yorumun bunu genele ithaf etmesek?
Her konu da böyle bir tutum içinde değilim kendinizle karıştırmayın.
Çoğu insan dediğin konu da sen ve alıntıladığın.Çoğu insan saygısızca sen saygı çerçevesinde buluyorsun garip
Cevap verip canini skma görmemis gibi yap hocam. Yapacak bisey yok ortamda vardir boyle bi tane . He de gec. Ayrica konu sahibinin 2.ci hesabi olmadigina eminim durust bi arkadas takip ediyoru.Erkeklikten önce insanlık önemli ama kavrayamıyorlar
Moderatör yorumu da var buradan anlaşılıyor ki üslubun rahatsız edici düzeltmeni tavsiye ederimÇoğu insan dediğin konu da sen ve alıntıladığın.
kazancın daim olsun dostum150 TL atıp 1482 çektim çekim gelince 82 TL ye Rolling açacağım 500 yaparsak tamamını gelirse çekiliş usulü zor anımda bana destek olan forum dostlarıma dağıtacağım. Merak etmeyin kaybedersek bi 100 daha atarızEkli dosyayı görüntüle 78730
Düşünmem yeter dostumÇekim geldi şimdi ben bu Rolling işinden pek ayıkmıyorum modlara atsam parayı onlar yapsın. O şekil oluyormu. Beni bi yönlendirin. Sadece tek şart @bayramyay1 wildcard lı Rolling başarılı olursa onun ödülü garanti olsun. Ekli dosyayı görüntüle 78732
@ShellacÇekim geldi şimdi ben bu Rolling işinden pek ayıkmıyorum modlara atsam parayı onlar yapsın. O şekil oluyormu. Beni bi yönlendirin. Sadece tek şart @bayramyay1 wildcard lı Rolling başarılı olursa onun ödülü garanti olsun. Ekli dosyayı görüntüle 78732
Dostum sana atayım sen yap rol sana güveniyorum ben. Kurallara uygun muDüşünmem yeter dostum