- 11,943
- 12,084
- 113
14 ay kaldim orda 1 kere hafta ici carsiya cikdim cennet gibiydi. Hafta sonu cikmiyolardi askerlerden dolayi 😀bende lefkoşa topçu alayındaydım ) 89.1 üniversıtenın karşısı
14 ay kaldim orda 1 kere hafta ici carsiya cikdim cennet gibiydi. Hafta sonu cikmiyolardi askerlerden dolayi 😀bende lefkoşa topçu alayındaydım ) 89.1 üniversıtenın karşısı
Çekilişlerdeki şansımızı gormuyon mu 😄😄😄Nokta atisi yaptin dost 😀
Dost yatirim yaparken yuzde7500nakit odulu secmediysen ondandir25 yaptım eklemediler bugün sinirden 25 i dört orana attık yattı
Dogru sinir hastasi ettiler ztn bugun 😀Çekilişlerdeki şansımızı gormuyon mu 😄😄😄
Geçmiş olsun niye eklemedilerki25 yaptım eklemediler bugün sinirden 25 i dört orana attık yattı
Neden eklemediler25 yaptım eklemediler bugün sinirden 25 i dört orana attık yattı
Seçtim ama bugün üç defa almıştım dördüncüsü 25 oldu bende kuralları okumadan yapmışımDost yatirim yaparken yuzde7500nakit odulu secmediysen ondandir
Ah be abi sansa bak mk ya yazik olmus cekseydin bari ole kural vardi dogruSeçtim ama bugün üç defa almıştım dördüncüsü 25 oldu bende kuralları okumadan yapmışım
Sen bakma neyin ne olduğunu sende bende iyi biliyoruz da boş veriyoruz işte😥😥😥Dogru sinir hastasi ettiler ztn bugun 😀
Orda hata yapmışsın günlük 3 defa bugün son bence şansa para yok degerlendiremedik inşallah tekrar başlatırlarSeçtim ama bugün üç defa almıştım dördüncüsü 25 oldu bende kuralları okumadan yapmışım
Cekilen cekilis hicmi hic adil gelmedi ztn bana ins yaniliyorumdurSen bakma neyin ne olduğunu sende bende iyi biliyoruz da boş veriyoruz işte😥😥😥
Nasip değilmişAh be abi sansa bak mk ya yazik olmus cekseydin bari ole kural vardi dogru
Banada adil gelmiyor ondan dedim yaCekilen cekilis hicmi hic adil gelmedi ztn bana ins yaniliyorumdur
Reis cok.merak ediyorum geldimi odemenYeğenimle az önce oturduk 4K Yatırdı 40K Yaptı Çekim verdik Hititbet den 3K Sildi 37K Bıraktı Sinirden 4K Aldı 100K Aldı 138K Oldu Toplamda ilk defa canlı izledim 😂😂
Ekli dosyayı görüntüle 390577
Bakiye varsa al benim hesapdan oyna belki yaparsin. Ben hic deneyemedim ftn zamani olsaydi icinden gecmisdimSeçtim ama bugün üç defa almıştım dördüncüsü 25 oldu bende kuralları okumadan yapmışım
Payfixten ha gi banka hesabına para çekiliyorBakiye varsa al benim hesapdan oyna belki yaparsin. Ben hic deneyemedim ftn zamani olsaydi icinden gecmisdim
Dost benim deyil yeğenin ama hesaba girebiliyorum şubeden çekim yaptı lar ayarlanınca yarın haber vericeklerReis cok.merak ediyorum geldimi odemen
Kendi adina olan butun bankalara cekilir.Payfixten ha gi banka hesabına para çekiliyor
Kral yok güncelleme var iki sattir ha gi bankalara guncellleme yok acabaKendi adina olan butun bankalara cekilir.
Dost senin kac bankada hesabin var ekle dene mesela bende garanti yapikredi finansbank ekli payfixde bazen finansda guncelleme diyo garanti cekiyorum oda olmadi akbank oda olmadi mecbur bekliyorum ama uzunda surmuyor ara ara deneKral yok güncelleme var iki sattir ha gi bankalara guncellleme yok acaba