- 838
- 336
- 63
valla dostum benim çevrem metçi dolu onlarda görüyordum hiç bulaşmam diyordum 2 hafta öncesine kadar... 2 depremi de gördüm depremden önce dericilik yapıyordum işlerim yeni yeni yoluna girmişti tam kazanmaya başladım derken bir deprem hem çocukluğumun geçtiği yerleri hem tanıdığım sevdiğim insanları hem de kurduğum iş düzenini mahvetti.. borç batağına saplandık başka şehire yerleştik oradan oraya sürüldük derken aç kalmamak için günlük 400 liraya inşaatlarda çalıştım baktım para yetmiyor başka işlere baktım daha da yüzüm gülmedi şimdi hayatım bombok işsizim millet çok komik rakamlara iş teklifi yapıyor hani garip kaldık ya düşene bi tekme de bizim kendi halkımız atıyor maalesef... ailem başka şehirde yaşıyordu onların yanında geldim bakalım burada bir düzen oturtursam inşallah kendime hayat kurmaya çalışıyorum bir tane de kedim var dert ortağım oldu bi hastalandı da ölecek korkusuna veterinere bi dünya borçlandım onun borcunu öderim diye düştük buralara işte şimdi elde birikmiş para yok bankaya borç var iş desen o da yok burada sinyalciler gibi deneme bonusu çekiliş kovalıyoruz cidden şu duruma düştüğüm için kendimden çok utanıyorum