- 162
- 39
- 28
kota kaç ki 100 falan mi
Bana önce bonus var dedi, sonra bonus şartlarını gönderdi , 20 dk cevap vermeyip bekletti. Sonrada kota bitti dedi. Gel de bu tarz sitelere güven ondan sonra. Bir dediği bir dediğini tutmuyor.2 saatlık eklenme kotası 23:00 itibari ile bitmiştir.
böyle dedi üye olmadım
Deneme bonusu yok üye olmayın salak saçma bir site limitleri dolmuşkota kaç ki 100 falan mi
Ulan fırıldak bios bonusu veriyorsun bize 🤣🤣🤣🤣Açılışa özel yatirimsiz Ekli dosyayı görüntüle 243064Nefbets
m.nefbets23.com
Fingirdek dostum ben aldım paylaştım site benimmi aw adamlar bitirmiş bonusu 🙂Ulan fırıldak bios bonusu veriyorsun bize 🤣🤣🤣🤣
Sınırsız bonus veren site bul sende aw 🤣Fingirdek dostum ben aldım paylaştım site benimmi aw adamlar bitirmiş bonusu 🙂
TeşekkürAçılışa özel yatirimsiz Ekli dosyayı görüntüle 243064Nefbets
m.nefbets23.com
Betparibu çekim kulanıcı demir100
Gayet mantıklıBence hiç alakasız konulara çekim ssatan arkadaşlara da bi çözüm bulunsa.Sureli veya süresiz ban gibi.
bence direk ......Bence hiç alakasız konulara çekim ssatan arkadaşlara da bi çözüm bulunsa.Sureli veya süresiz ban gibi.
Açılışa özel yatirimsiz Ekli dosyayı görüntüle 243064Nefbets
m.nefbets23.com
Adamlar yukarıda saçma sapan alakasız konulara çekim paylaşılmasindan rahatsız olduklarını söylemişler kral gelip bunun üzerine çekim mi paylaştın? Neden çekim paylaşım alanlarında paylaşmıyorsunuz[QUOTE="kral909, post: 2544910, Teşekkürler Mislibet..
Kendimizi yoruyoruz bu arkadaşlar küfr yemekten çok hoşnut oluyorlar böyle saçma sapan eski konulara yazıyorlarya zevk alıp gülüyorlardır değişik tipler bunlarAdamlar yukarıda saçma sapan alakasız konulara çekim paylaşılmasindan rahatsız olduklarını söylemişler kral gelip bunun üzerine çekim mi paylaştın? Neden çekim paylaşım alanlarında paylaşmıyorsunuz