- 221
- 19
- 18
Konuyu acmaya gerek yok ki kendini rezil etti zaten forumda artik herkes saydirir ona ozelden saydirin sizde )iyi sevindim adına. Arkadaşın biri mesaj atmışda bana abi konuyu aç adamın işine geliyor diye. Hala umudu olan ver demek ki
Konuyu acmaya gerek yok ki kendini rezil etti zaten forumda artik herkes saydirir ona ozelden saydirin sizde )iyi sevindim adına. Arkadaşın biri mesaj atmışda bana abi konuyu aç adamın işine geliyor diye. Hala umudu olan ver demek ki
Yaw kardes diyoruz atacak adam 5dk da atardi belli etti kendini bende diyorum ki 1hafta bunla ugrasmak yerine bonus kovalayin 10katini alirdiniz bak bende kazananlardan biriydim 200yorum yazilmis benim 1tane var atmaz yatti ustune diye bosverin bu forumda 1haftada 60tl lik bonus alirsin kazanirsan da artik 600mu 6binmi yaparsin senin sansinaKardes burda alay edilecek biri varsa o arkadaş tır bi insan şeref için yaşar oda sözünün arkasında kalmadı eyer o kişi 4 gün üstüne yalan deyip sozunde durmuyor sa gitsin olsun daha iyi 60 tl kimseyi zengin etmez kimseye fakir etmez okadar kişinin beddua sini almak en kötüsü dün arkadaş in biri kötü konuşunca hemen çıktı ortaya yok isim vardı şimdi atıyorum diye gene yalan oldu bu saatten sonra at sada zaten boştur atsa kendini haklı çıkarmak için dir başka yoktur
Benimde 1 yorum var hafta sonu iyi niyetle belki işi vardır atamadı diye başka neyi beklerim ki kendisi erkeklik yapacam dedi yoksa kimse istemedi ama erkeklik sözle olunmuyor malesef ve ordaki kupon da o 6 kişi sayesinde oynadı yoksa durduk yere kimse demedi ver diye sen bak birazdan kesin gelir cenaze deyim diyeYaw kardes diyoruz atacak adam 5dk da atardi belli etti kendini bende diyorum ki 1hafta bunla ugrasmak yerine bonus kovalayin 10katini alirdiniz bak bende kazananlardan biriydim 200yorum yazilmis benim 1tane var atmaz yatti ustune diye bosverin bu forumda 1haftada 60tl lik bonus alirsin kazanirsan da artik 600mu 6binmi yaparsin senin sansina
Yok kardesim gondermezSonuc ne göndermedi mi yine
Tabi çek 59 u sonra yatmadıEkli dosyayı görüntüle 3282 BEyler bana gönderdi teşekkürler siyahbeyaZ