- 881
- 269
- 63
Tamam yapalım bakalım
Tamam havale ile çekim yap gönderirlerÇekim iptal edildi bakiye düzenlendi hesapta 100 TL bıraktılar ve çekim sadece havale ile yapılabilir dendi
Ben almiyim siz çekinTamam havale ile çekim yap gönderirler
Nasıl çekeceğimBen almiyim siz çekin
Ben tercih etmiyorum o yöntemi dost bir şey olmaz da ihtimaller dahilinde gerek bulmuyirumHavale yapsalar ne olur ki
Zaten senden başkasına göndermezler o parayıBen tercih etmiyorum o yöntemi dost bir şey olmaz da ihtimaller dahilinde gerek bulmuyirum
Bosver siteye hediyemiz olsunZaten senden başkasına göndermezler o parayı
Şey yaz canlıya bu parayı tekrar yaptıracağım zaten de çekip yatirmaktansa direk kullanılabilir olsun yazBen tercih etmiyorum o yöntemi dost bir şey olmaz da ihtimaller dahilinde gerek bulmuyirum
Çok vermiş walla sana bana 80 kuruş verdi .d.d50 FS 1.5 lira verdi
Yüklü miktar paraya ihtiyacımız var zaten atsınlar gelen para sıkıntı değil ki gidene para sıkıntı senin iban istediği zaman bulur TC bile para gönderiliyorVallahi ben uye olmadim arkadaşlar çünkü niye biliyormusunuz 100 için banka iban numarasi vermem yarın ibnelik olsun iban hesabına yüklü miktarda para atarlar ceza yeriz
Aynen öylede kanki 100 tl için havale diyorlar şaşırıyorum böyle sitelereYüklü miktar paraya ihtiyacımız var zaten atsınlar gelen para sıkıntı değil ki gidene para sıkıntı senin iban istediği zaman bulur TC bile para gönderiliyor
8 lira bakiye 35 lira oldu cevirdi durdu8 liraya nasıl 160 spın attın reis
He ozaman tamam8 lira bakiye 35 lira oldu cevirdi durdu