Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Nestabet

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
752
240
43
Yatırıcaklar diye düşünüyorum ama bakalım yatmazsada yapıcak bişey yok ben birtek Mislibetten alamadım parayı onun haricinde hepsinden aldım
Valla ben 10 lirayı çevirdim 231 lira yaptım çekim talebi verdim hesap riskli dediler belge istediler bende göndermedim sahtekar bunlar

ceven1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
7
18

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
Bu pronet çakması siteler yeni çıkti dikkat edin..iki üç tane foruma sponsor oldular.guven sağlayıp tokatlar kar dikkat edin..adamin biri baska forumda çakma pronet sitesi istemiyorum demişti nestabeti sponsor almış...yeni türedi bu siteler.umarim buraya da sponsor alinmazlar

Baysero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
108
20
18
Dün 15.30da çekim talebi verdim burdada paylaştım bugün tekrar bağlandım ödeme yapılmamıştı nezaman yapılacağını sordum hesabım risk birimi incelemiş kimlik fotosu fatura istiyorlarmış adıma kayıtlı bir fatura yok dedim gerçektende yok ikametgah yolliyim olmuyormuş illa fatura olacakmış :) yada 100 tl yatırım yaparak onaylamıyomuş :) o nasıl oluyorsa neyse amaçları belli zaten data toplamak yada tokatlamak heralde kampanyaya katılan kimse parasını alamamıştır

H~A~R~P~Y

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
196
30
28
Dün 15.30da çekim talebi verdim burdada paylaştım bugün tekrar bağlandım ödeme yapılmamıştı nezaman yapılacağını sordum hesabım risk birimi incelemiş kimlik fotosu fatura istiyorlarmış adıma kayıtlı bir fatura yok dedim gerçektende yok ikametgah yolliyim olmuyormuş illa fatura olacakmış :) yada 100 tl yatırım yaparak onaylamıyomuş :) o nasıl oluyorsa neyse amaçları belli zaten data toplamak yada tokatlamak heralde kampanyaya katılan kimse parasını alamamıştır

GEÇMİŞ OLSUN BOŞ VER ONLAR KAYBEDER

mami10

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
72
2
8
Arkdslar bu konuyu actiysa kapatsin 100tl yaptım çekim. Talebi verdik iptal etti üyelik kapandı 100 tl yatirin diyorlar siz hyla bu siteye üye oluyrsunuz sedat midir nedir o adama da güvenmeyin bu sitede bonus yok

sysedatt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,327
485
83
Arkdslar bu konuyu actiysa kapatsin 100tl yaptım çekim. Talebi verdik iptal etti üyelik kapandı 100 tl yatirin diyorlar siz hyla bu siteye üye oluyrsunuz sedat midir nedir o adama da güvenmeyin bu sitede bonus yok
Kastettigin bensem ustume alinarak bak guzel kardesim once uslubunu duzeltmelisin ben kesin girin guvenilir diye siteyi paylasmadim, baktim bonus veriliyor bende sadece kendimi dusunerek bencil davranmadim herkes yararlansin istedim ha site guvenilir mi degil mi bilemem anladik ki guvenilir degil bende zorla hadi uye olun da demedim ama sunu anladim ki sadece ben degil herkes bonus paylassada 5 tanesinden bir tanesi dogru guvenilir oluyor her bonusta boyle bir cumle kurarsan kimse paylasmaz, yani baktin guvenilir degil kendin siteyi guvenilir gormuyorsan uye olmazsin birine bir yargida bulunuyorsa ispat gerekir yoksa bulunma ama buda kulagima kupe olsun ben paylasmam bir daha neyse yinede iyi gunler dilerim