- 13,418
- 8,911
- 113
Yaptığın sohbet hoş bir sohbet mi?Maçla ilgili bilgi veriyoruz şu yazdığın kelime bak?Bak bak naslda sinirleniyor
Yaptığın sohbet hoş bir sohbet mi?Maçla ilgili bilgi veriyoruz şu yazdığın kelime bak?Bak bak naslda sinirleniyor
Nasilda dellendi neyse konuyu dagtmayalm kankam guerra totem yapsinHe pardon işini verdk
HemenSionbet te 6700 liram var çekmeme yardımcı olursanız 1.7k verebilirim
Ulan olum be.Forumda en sevdiğim arkadaşlarımdan birini tanıyamadım.Canını yerim senin benNasilda dellendi neyse konuyu dagtmayalm kankam guerra totem yapsin
Bekle simdi bi olur arka arkaya gleir kornerler premier ligde oyle olur geneldeKorner olmuyor ya
Adamsn adamUlan olum be.Forumda en sevdiğim arkadaşlarımdan birini tanıyamadım.Canını yerim senin ben
Canım sen bana küfürde etsen kızmam la bana tanıyamadım seni canım benim seviliyorsunAdamsn adam
Sen panik yaptın biraz bekle bi. Acele etme. Korner falan alma. Taraf bahsi de alma.Korner olmuyor ya
3 tüyo verdim üçü de geldi. Basma kardeşim.Noldu şimdi parça parça alınca? 17 bin olacaktı 1000 kaldı. Hobro maçına giriyorum ben kendi kasamla. Bol şans herkese.
Olurmusun gerçekten
Çok masum be Aga yaz kullanıcı adınıda buradaki arkadaşlarla birlikte canlı desteğe yazalımOlurmusun gerçekten
Huso66 kullanıcı adım lütfen yardımcı olunÇok masum be Aga yaz kullanıcı adınıda buradaki arkadaşlarla birlikte canlı desteğe yazalım
Neyden kazandın slot muHuso66 kullanıcı adım lütfen yardımcı olun