Cuma akşamı kazandım 2 gün olduOguz arkadaşım zaten çok iyi çocuktur. Ödeme yapılacak dedi banada
Cuma akşamı kazandım 2 gün olduOguz arkadaşım zaten çok iyi çocuktur. Ödeme yapılacak dedi banada
Sürekli yazmışsın ondan dolayı onuda söyledi.Sen 50 kuruş ile slotta 7000 vurmuşsun.Oğuzda Ersin Bey siz söyleyin az bir mebla mı dedi tabikide incelemeden ödeme yapılmaz bu yüzden fakat arkadaşınız sürekli desteğe yazıyor falan dedi.1-2 gün içinde sonuçlanır mail adresinizi bırakın bilgi geçelim veya telefon numaranızı dediEvet dogru ama canlı destekten engellemişler hiç bir şekilde haber vermiyorlar
Tebrik ederim kardeşim kazancın daim olsun2000 çekim verildi ödeme geldi
Tebrikler 1k karla kapadn şanszlık çok yüksekde bitebilrdi2000 çekim verildi ödeme geldi
Teşekkür ederim ilginizden dolayıSürekli yazmışsın ondan dolayı onuda söyledi.Sen 50 kuruş ile slotta 7000 vurmuşsun.Oğuzda Ersin Bey siz söyleyin az bir mebla mı dedi tabikide incelemeden ödeme yapılmaz bu yüzden fakat arkadaşınız sürekli desteğe yazıyor falan dedi.1-2 gün içinde sonuçlanır mail adresinizi bırakın bilgi geçelim veya telefon numaranızı dedi
Çoğu sitede var %100 de %100 zaten ama şartları uygun olanı bulmak lazımVar mı başka %100 Bonus
Çok hızlısın2000 çekim verildi ödeme geldi
Tebrikler. Az önce atlasbet paylaştı %100 ona bi bak istersenVar mı başka %100 Bonus
Hangi site bu para yatırmayalım. Ne demek 50 kuruşa 7000tl. Slotta istersem 50 kuruşa 100 bin tl kazanırım ne alaka inceleme. Dolandırıcı demek ki bunlar. Slotun hilesi yok hurdası yok. Ezik sitelerle uğraşmayalım.Sürekli yazmışsın ondan dolayı onuda söyledi.Sen 50 kuruş ile slotta 7000 vurmuşsun.Oğuzda Ersin Bey siz söyleyin az bir mebla mı dedi tabikide incelemeden ödeme yapılmaz bu yüzden fakat arkadaşınız sürekli desteğe yazıyor falan dedi.1-2 gün içinde sonuçlanır mail adresinizi bırakın bilgi geçelim veya telefon numaranızı dedi
Kardeşim hangi slotta ne kazandın bilmiyorum ama bir daha girme o siteye ödemeni alınca. Slot yani bu ayıp.Teşekkür ederim ilginizden dolayı
Bende anlam veremedim kanka.Site Sionbetmiş.Destek şey dedi belki arkadaşınız oynadığı zaman slot arıza vermiştir ve o yüzden o kadar kazanç vermiştir saçmalığa gelHangi site bu para yatırmayalım. Ne demek 50 kuruşa 7000tl. Slotta istersem 50 kuruşa 100 bin tl kazanırım ne alaka inceleme. Dolandırıcı demek ki bunlar. Slotun hilesi yok hurdası yok. Ezik sitelerle uğraşmayalım.
Ya başka bahane bulamadılar heralde hahahha. Slot hata vermişmiş. Ayak yapıyorlar ödememek için.Bende anlam veremedim kanka.Site Sionbetmiş.Destek şey dedi belki arkadaşınız oynadığı zaman slot arıza vermiştir ve o yüzden o kadar kazanç vermiştir saçmalığa gel
Oğuz denilen destek çalışanı çocukluk arkadaşın herhalde kardeşBen ödemesini yaptıracam hiç
Merak etmeyin. 72 saat sonunda parası gönderilecek
Niye 72 saat. Parayı bitirsin diye galiba. Bunlar dolandırıcı.Ben ödemesini yaptıracam hiç
Merak etmeyin. 72 saat sonunda parası gönderilecek