- 2,720
- 1,349
- 113
Şu canli destek kullanip dolandirici olmayan site görmedimBeyler 345₺ çekim verdim yatırır mı
Finans biriminde sorun var gün içinde yatcak dedi 100₺ yatırdım bari ana paramı verseler 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 301118
Şu canli destek kullanip dolandirici olmayan site görmedimBeyler 345₺ çekim verdim yatırır mı
Finans biriminde sorun var gün içinde yatcak dedi 100₺ yatırdım bari ana paramı verseler 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 301118
Bence paranı riske atma.600 oldu kasa 200 yatırım istiyor ödemiyor mu site 200 az para değil bize göre ya
Sakın yatirma site dolandırıcı600 oldu kasa 200 yatırım istiyor ödemiyor mu site 200 az para değil bize göre ya
Payfix üzerinden verdimve havale ile çektiysende yarın öbür gün ceza yersin haberin olsun
Al bendende o kadar şaşırdım sweet bonanzada 50x 100x gelen gelene 🤣Yok ya cesaret edemedim oyunları baya açık parayı koparmak için yapıyor herhalde her bastığım spine giriyo saçma
Aynen bende de öyle hasan yağdı x10 gittim güven vermedi zorla bitirdim parayı 😂Al bendende o kadar şaşırdım sweet bonanzada 50x 100x gelen gelene 🤣
Ben çekim yaparsam burda paylaşırım ama umut fakirin ekmeği işte biraz zor ana parayı verse bari razıyım 🤣🤣Aynen bende de öyle hasan yağdı x10 gittim güven vermedi zorla bitirdim parayı 😂
Gün içinde yatcak dedi yine beklemekten başka çare yok maalesefAynen bende de öyle hasan yağdı x10 gittim güven vermedi zorla bitirdim parayı 😂
Umarım öder 🙏Gün içinde yatcak dedi yine beklemekten başka çare yok maalesef
Dostum 200 TL yatırımlı diyor siteninde lisansı yokBeyler cekim yapan varmı 500 yaptık
Ödeme yaptı çok şükür ama yinede bu sitede oynanılmaz ben kurtardım parayı 😀Umarım öder 🙏