Eniste betriyalde bize eklemedi yeni alt yapidaki kayiplar baz aliniyomus kb1 tane daha bonus alırsam bugün yedi ceddimi ssnler yeter daha fazla sinir olamıcam olmuyor işte
Eniste betriyalde bize eklemedi yeni alt yapidaki kayiplar baz aliniyomus kb1 tane daha bonus alırsam bugün yedi ceddimi ssnler yeter daha fazla sinir olamıcam olmuyor işte
Sen al biz kullanırız enişte sen oynamayı bilmiyon1 tane daha bonus alırsam bugün yedi ceddimi ssnler yeter daha fazla sinir olamıcam olmuyor işte
Dur şimdi AbuzerSen al biz kullanırız enişte sen oynamayı bilmiyon
Üzdüler reis sağlık olsun@Daimon kırmızı reis kaçan penaltıdan yediler 2 dogum günü bonusumuzu 2000 gitti mecbur başkandan alcaz parayı
Bu yaştan sonra kanguru cukturtme bizeZebra dayı yan hesap mı dost aynı gün doğmaniz görüntülü konuşmanız falan tesadüf olamaz
Teşekkürler dostgünün kutlu olsun dostum 🎂
Etiyopya mizrakcilari 4 olursa kılçıksız 500 enişte luvibet alirsinDur şimdi Abuzer
Yok Abuzer Sagol attılar 500 500 sıktık hepsini yaramıyo kımsenın para kapadım Dm yı de ben gidiyom uyuz oldumEtiyopya mizrakcilari 4 olursa kılçıksız 500 enişte luvibet alirsin