- 3,608
- 5,488
- 113
Estfh kardeşim ne kelime öyle ezme felan üzüldüm bak şimdi demek istediğim yanlış anlaşıldı.Kendi şansına oyna demek istedim o kadarEzme bizi Erman abi 🙄 arkadaşa sadece tahmin verdik zaten son karsr ona kalmış
Estfh kardeşim ne kelime öyle ezme felan üzüldüm bak şimdi demek istediğim yanlış anlaşıldı.Kendi şansına oyna demek istedim o kadarEzme bizi Erman abi 🙄 arkadaşa sadece tahmin verdik zaten son karsr ona kalmış
Aynn kral şimdi maç verecekler olur ya o maça yatarsın adam da vicdan azabı çeker kafana göre yola gitsinAynen öylede işte kafama yatana oynucam kaybetmek istemiyorum son paramı zararı çıkarıp rahatlamak için
Şaka yapıyorum Erman abi biliyorum seni canını yerim 😅Estfh kardeşim ne kelime öyle ezme felan üzüldüm bak şimdi demek istediğim yanlış anlaşıldı.Kendi şansına oyna demek istedim o kadar
Eyvallah kardeşim sağolasın CansınŞaka yapıyorum Erman abi biliyorum seni canını yerim 😅
Şans seninle olsun istediğin gibi zararını çıkartırsın umarım 🙏Aynen öylede işte kafama yatana oynucam kaybetmek istemiyorum son paramı zararı çıkarıp rahatlamak için
Bende malatyalıyım bu aradaEyvallah kardeşim sağolasın Cansın
Memnun oldum dost ben Arapgir’den .Bende malatyalıyım bu arada
Bende memnun oldum akçadağMemnun oldum dost ben Arapgir’den .
İyi düşün iyi karar ver
Kral insanın en büyük dayanağı kendisidir kimse kurtarmaz seni sen seni kurtarırsın hislerine güven kafana göre oyns gitsinBunu yapim diyorun yorumlarınızı bekliyorum arkadaslarEkli dosyayı görüntüle 164980
aman şunu demeden edemiycem Rusya liginden gıcık kaparım gördüm direk içime sinmedi 😂Bunu yapim diyorun yorumlarınızı bekliyorum arkadaslarEkli dosyayı görüntüle 164980
kanka soy isim ney? belki tanış çıkarızBende memnun oldum akçadağ
Hangi köy seninkanka soy isim ney? belki tanış çıkarız
Sepsi maçı gelirse ins icerde kuponBaşladım valla kendi kafama göre yaptım bunu bakalım hayırlısı 200 tl de çevrimsiz bonus duruyo bu gelsin onuda oynarım Ekli dosyayı görüntüle 164991
Inter turku geldi kardeşim ins sepside ilk yari gol olursa en azından 1 gole bekleriz ins gelirBaşladım valla kendi kafama göre yaptım bunu bakalım hayırlısı 200 tl de çevrimsiz bonus duruyo bu gelsin onuda oynarım Ekli dosyayı görüntüle 164991