- 56,545
- 30,714
- 113
Yav bende bunlara hep ust alirim depten dolayi alt aldim onlar costuGordum yaa 118 di aldiginda 5,50 vardi rus karilarina gore banko gibiydi ddedim iyi yakalamis biz oynamayinca gelmefi tabi
Yav bende bunlara hep ust alirim depten dolayi alt aldim onlar costuGordum yaa 118 di aldiginda 5,50 vardi rus karilarina gore banko gibiydi ddedim iyi yakalamis biz oynamayinca gelmefi tabi
Dost sen iyiydin yahu. Formsuz donem3 mi girdinGordum yaa 118 di aldiginda 5,50 vardi rus karilarina gore banko gibiydi ddedim iyi yakalamis biz oynamayinca gelmefi tabi
Dun yerimizde saydik al ver yapa yapa bugun iranla biraz yuzumuz guldu ama roll yapilcak kasaya gelemedikDost sen iyiydin yahu. Formsuz donem3 mi girdin
Her gün kazanan kumarbaz var mı kanka varsa onu takip edelim 🤣Dost sen iyiydin yahu. Formsuz donem3 mi girdin
La o yuzden dedik ya formsuz donem mindiye 😆😆Her gün kazanan kumarbaz var mı kanka varsa onu takip edelim 🤣
Bol sanslarr dosttDun yerimizde saydik al ver yapa yapa bugun iranla biraz yuzumuz guldu ama roll yapilcak kasaya gelemedik
Las vegas aces haric 😅Hicbir kadin baskete ust alinmaz
Senegal karıların üstünde iyi para var derdi @AbuzerkömürcüHicbir kadin baskete ust alinmaz
42,5 ta bizdeAcademik 3.cey 25 atar