- 31,947
- 15,752
- 113
Konu 5/0 mı oldu şimdi
MaalesefKonu 5/0 mı oldu şimdi
Dayinin holon üst geldi@nişantaşı dayı 5/0 oldu burası sıra gelmeden şunu 6/1 yapmak gerek
Bı roll daha patlar o zaman 😄Dayinin holon üst geldi
Aynende seninki ucunda gittiDayinin holon üst geldi
Ulan son hucum faul yapti 3 luk atti 10. BittiBı roll daha patlar o zaman 😄
Sonda faul yapmasa yalandan icerde vay ak birde yeminle benim aklimda holon hic yoktu farki yanlis gormusum baremi gorunce direkt bastim şans desen yokAynende seninki ucunda gitti
Baskette hiç birşey şaşırtmıyor beni dün akşam kızıl yıldız maçına 149. Üst aldım ilk 4 dk 23 sayı çıktı kalan 6 dk 13 atmışlar 147 sayıda bitmiş awUlan son hucum faul yapti 3 luk atti 10. Bitti
La o mac tam kanser maciydi mac dk bir duruyordu 2 saat bittigine şukret vallaBaskette hiç birşey şaşırtmıyor beni dün akşam kızıl yıldız maçına 149. Üst aldım ilk 4 dk 23 sayı çıktı kalan 6 dk 13 atmışlar 147 sayıda bitmiş aw
Kalmadi dost 5 te 0Bol şans kim yapıyosa, ya da yapan kaldıysa
Çare DrogbaBiri kazansın artik
İzlerken uyumuşum zaten öyle lanet bir maçtıLa o mac tam kanser maciydi mac dk bir duruyordu 2 saat bittigine şukret valla
tamam dost toplaşın aranızda 10-20 TL bir de ben döneyim allahın hakkı 6'dır diyerekKalmadi dost 5 te 0
Dayi gelirse olabilir dosttamam dost toplaşın aranızda 10-20 TL bir de ben döneyim allahın hakkı 6'dır diyerek
10-20 bulan roll açacak o noktadayiztamam dost toplaşın aranızda 10-20 TL bir de ben döneyim allahın hakkı 6'dır diyerek
tamam dost toplaşın aranızda 10-20 TL bir de ben döneyim allahın hakkı 6'dır diyerek
Harbiden ha 🤣10-20 bulan roll açacak o noktadayiz