- 17,164
- 12,049
- 113
Şöyle mangalda harbiiiiii lap lap kangal sucuk olcak he cihanımKuruta kuruta canım sucuklu kuru cekti
Şöyle mangalda harbiiiiii lap lap kangal sucuk olcak he cihanımKuruta kuruta canım sucuklu kuru cekti
Yıgenımın ısmını tasıyosunKuruta kuruta canım sucuklu kuru cekti
Dur valla aciktimŞöyle mangalda harbiiiiii lap lap kangal sucuk olcak he cihanım
Hiç sevmem ismimiYıgenımın ısmını tasıyosun
Ciommm memleketin ayarlayıyla oynycakzmehsul sensin demi bu kardeş niye konuşuyor ozaman o bidaha konuşamaz sen konusmaaa soner 😄😄Hiç sevmem ismimi
He ya CIO yüzünden 4-5 sene herkes cio dedi bana CIO babaCiommm memleketin ayarlayıyla oynycakzmehsul sensin demi bu kardeş niye konuşuyor ozaman o bidaha konuşamaz sen konusmaaa soner 😄😄
Cihan guzeldır yaHiç sevmem ismimi
Bundan sonra forumda cihanım ciom dycem sana hayırlı olsun cano😁He ya CIO yüzünden 4-5 sene herkes cio dedi bana CIO baba
1 hafta yasakDayı 5 dk süren var geldin geldin yok sana san Sebastian yok 1 hafta
Helal mustim😁😁Dayı 5 dk süren var geldin geldin yok sana san Sebastian yok 1 hafta
Farketmez aga kafana göre 🤣Bundan sonra forumda cihanım ciom dycem sana hayırlı olsun cano😁
Bende sana maykom derimBundan sonra forumda cihanım ciom dycem sana hayırlı olsun cano😁
Canımsın mustimmmBende sana maykom derim