Nasıl ödedi kimlik onayı yaptın mı sensonunda odedi sukur
Nasıl ödedi kimlik onayı yaptın mı sensonunda odedi sukur
yapmadimNasıl ödedi kimlik onayı yaptın mı sen
Bana red verdiyapmadim
Ben şimdi yaptım geldi onaysızKimlik onayı yapıp çekim mi yaptınız kimlik onaysızmı?
ya sen ne saçmalıyorsun ya kusura bakma ama sen ne konuştuğunu bilmiyorsun,kardeşim benim deneme bonuslarından en ufak bir kazanç beklentim bulunmuyor şimdi ben bu bonusu alıyorum ben kendisine saygısı olmayan bir kişilikmiyim lütfen abi kim isterse alır,istemeyen almaz kimseye bu uslupta laf söyleme hakkınız bulunmuyorSu bonusu almak için üye olanin kendisine saygı olmayan bir kişiliktir
😂😂 İşte böyle saçma sapan cevrim isteyen deneme bonuslarina hücum edip aliyorsunuz onlarında bir yerleri kalka kalka bu şartları koyup kullanicilarla dalga geçiyorlar. 1 TL verip 1000 yap 100 çek deseler onuda alacaksınız çünkü alışmışsıniz. Birde edebiyat yapmaya çalışmış aklıncaya sen ne saçmalıyorsun ya kusura bakma ama sen ne konuştuğunu bilmiyorsun,kardeşim benim deneme bonuslarından en ufak bir kazanç beklentim bulunmuyor şimdi ben bu bonusu alıyorum ben kendisine saygısı olmayan bir kişilikmiyim lütfen abi kim isterse alır,istemeyen almaz kimseye bu uslupta laf söyleme hakkınız bulunmuyor
Ben başardımkimse yapamaz