Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu No2bet 250 TL Deneme Bonusu

silerci33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
101
17
18
arkadaşlar ben cevrimi tamaladım 250tl oldu hesap cekecem benden kimlikle selfi fotosu telegram üyeliği gibi sacma saban sartlar koşoyorlar anlıyacağınız tam bir sahtekar site dikkat edin

kenan68

Yeni üye
Yeni Üye
4
1
3

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,411
556
113
Bu site sahtekar beyler bana mesaj geldi 10000 e kadar %100 diye her alanda geçerli 500 attım 3000 çekim verdim,
Yok mail atın kimlik selfie 48 saate kadar onay alınca çekin diye 10 gün oldu ,
Ve devamlı mesaj arıyorlar hergun kaç tane,
Bilginiz olsun bilmiyorum da bu site hakkında benim başıma böyle olay geldi

Hokkabaz2

Üye
Yeni Üye
29
2
3
Bu site sahtekar beyler bana mesaj geldi 10000 e kadar %100 diye her alanda geçerli 500 attım 3000 çekim verdim,
Yok mail atın kimlik selfie 48 saate kadar onay alınca çekin diye 10 gün oldu ,
Ve devamlı mesaj arıyorlar hergun kaç tane,
Bilginiz olsun bilmiyorum da bu site hakkında benim başıma böyle olay geldi
Bendende istediler vermedim selfie kimlik soksunlar 250 yi biyerlerine tam dolandırıcı

bogacbey

KUMARI BIRAKTIM.. GÖRÜŞMEK ÜZERE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,311
2,307
113
Sms gelmiş baktım şartlar böyle daha bende almadım promosyonlar kısmındaki bilgilerden daha fazlasını bilmiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 545664
bıktım şu nk sitesınden. gunde 350 defa sms atılırmı. sitwnin albenisi olsada yatırık yapsak. oda yok. site daha girmeden anayüzünü görünce benden uzaklaşın diye bağırıyor mk

Nicolah

Yeni üye
Yeni Üye
9
3
3
Ödeme yapmıyor ben çevirdim çekim verdim hesabı kitlediler boşuna uğraşmayın sahtekar bu site

ugurcuk1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
36
28
Ödeme yapıyorlar arkadaşlar sadece Twitterda paylaşım yapıp kimlik selfie istiyorlar, bunu zaten isteyen çok site var

Kaplan02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
1,259
113
5000 yatırım yaptim 12000 çekim veriyorum ödemiyor lar ana parayı bile ödenmiyor

ugurcuk1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
36
28
Oğlum seni harbiden döverim ne ödemesi olum taşşakmı geçiyorsun o.ç şikayetvara bak milyon kadar insanı dolandırmışlar gerçi sende o ekiptensindir belliki
Adminler adam küfür, hakaret ne varsa ediyor bir şey yapmayacak mısınız buna? Bana ödedi bu site, ne diyeyim yani şimdi, olanı söyleyince hemen site adamı oluyoruz.

ugurcuk1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
36
28
4, 5 gündür verdikleri günlük 250 TL deneme bonusunu çeviriyorum, bir kere çevrimi tamamlayıp 250 kazanabildim, işlemleri yaptım, çekim verdim ödediler. Çevrim ve çekimin zor olduğuna katılıyorum ama 250 lira ödediler bana, hepsi bu