- 30,625
- 9,650
- 113
Kazancın daim olsun dost kesene bereketŞimdi ben burdan bakicsm 2-3dedjk ama onu 5 yapalım 50ser
Kazancın daim olsun dost kesene bereketŞimdi ben burdan bakicsm 2-3dedjk ama onu 5 yapalım 50ser
Cansın aga eyvallah ya m azndan dışarda zaman geçirecek bir uğraşımız olur ne diyimŞimdi ben burdan bakicsm 2-3dedjk ama onu 5 yapalım 50ser
adam keee .dŞimdi ben burdan bakicsm 2-3dedjk ama onu 5 yapalım 50ser
Zaten 5-6 kişiyiz Kesene bereket olsunŞimdi ben burdan bakicsm 2-3dedjk ama onu 5 yapalım 50ser
Hep kazan kardeşim şans yanında olsunŞimdi ben burdan bakicsm 2-3dedjk ama onu 5 yapalım 50ser
@TayfunWhite 1 @trabzonliy61 bu ikisi garsnti 3 kişi daha secelim
kesene bereket reis simdiden@TayfunWhite 1 @trabzonliy61 bu ikisi garsnti 3 kişi daha secelim
Teşekkür ederim dost@TayfunWhite 1 @trabzonliy61 bu ikisi garsnti 3 kişi daha secelim
✅ 👏 👏@Daimon yesillermisn dost
Ne gülüp eğlenmesi dost açmış bizde takip ettik 400 TL hattımdan 200 TL de son paramı ahbapa attım sigara dahi almadım lütfen insanları bilmeden yargilamaMillet donarak can veriyor resmen ülkenin yarısı yerle bir olmuş 50 yi alırken utanmıyorsunuz da rolü açarken hiç utanmıyorsunuz 3 5 yaşındaki çocuklar soğuktan titriyor kimi donarak ölecek Allah belasını versin bu kumarın burda rol yapıp gülüp eğlenip bişey demiyorum artık