az ders al bak nasıl lakır lukur korner gelio hele bi türkiye böyle olmasın şhele bi1 kldı
Cok rahatttaz ders al bak nasıl lakır lukur korner gelio hele bi türkiye böyle olmasın şhele bi
bak güveniyorum sana reco verdik gazı iy 2 kornerde bitip maç sonu 5 kornerde bitmez umarım 😀Cok rahattt
zenginiz hemi o zaman fixler uçsun8 k çekiyorum kupon gelirse 13 k olur süper olur kar cebe yakaşır 1500 kasa ile umarım bu kuponumuzda gelir :d
yetısemedık8 k çekiyorum kupon gelirse 13 k olur süper olur kar cebe yakaşır 1500 kasa ile umarım bu kuponumuzda gelir :d
bak gaza gelme kardo sana şimdi taktik veriyorum hazırlangerçketen bu benim son sansımdı yaver gitti her zaman böyle gitmiyo işte kumar pişmanlıktır bugun kazandık yarın kaybederiz
Tebrikelr dost darisi basimiza8 k çekiyorum kupon gelirse 13 k olur süper olur kar cebe yakaşır 1500 kasa ile umarım bu kuponumuzda gelir :d
çektim aga 200 bıraktım borç çork malesefbak gaza gelme kardo sana şimdi taktik veriyorum hazırlan
Guzel kaldi 3korner wonm
200 ü hayır kurumu olan JoeQuanqaKurumlarına bağışlamını tavsiye ederim kardoçektim aga 200 bıraktım borç çork malesef
Maç saatti yaklaştı reco gitti ilk 20dk korner olmazsa reco gelmez oranı 1.12 ye düşmüşGuzel kaldi 3
Oran ıyıMaç saatti yaklaştı reco gitti ilk 20dk korner olmazsa reco gelmez oranı 1.12 ye düşmüş