- 468
- 253
- 63
Cips en baştan takip edenlerden neden secmedin anlamadim@Saulalvarez @İmParaThor diğer ikiside siz olun beyler
Cips en baştan takip edenlerden neden secmedin anlamadim@Saulalvarez @İmParaThor diğer ikiside siz olun beyler
Kesene bereketDost @Cips @İmParaThor @ferdikadıoğlu @Saulalvarez dostlar 2 dedik 4 yaptım ben bunlara atarsın özele gel
Rol mol bilmem kazandık konu kilit 🔐 @DaimonKonu başında roll demiş ama bilmiyorum roll galiba
En başından takip edenlerdenim ben neden yokum kiDost @Cips @İmParaThor @ferdikadıoğlu @Saulalvarez dostlar 2 dedik 4 yaptım ben bunlara atarsın özele gel
İşin olmayan şeye burnunu soktun az önce kesin ondanCips en baştan takip edenlerden neden secmedin anlamadim
Kesene berekettDost @Cips @İmParaThor @ferdikadıoğlu @Saulalvarez dostlar 2 dedik 4 yaptım ben bunlara atarsın özele gel
Senden önce ben varım dostEn başından takip edenlerdenim ben neden yokum ki
Tebrik diledin ama takipte senden onceyim diye gördüm neyseSenden önce ben varım dost
Sanırım üstüne sıçradı kusura bakmaEvet sidik yarışı başladı
Eyvallah haklısınSeçilen arkadaşlarda hepsi takip edenler
Bol şans dile geç
Mesaj sayiina baktim dost herkes takip ettiSanırım üstüne sıçradı kusura bakma
Kesene bereket dost şansın daim olsunDostlar hepiniz hakkınızı helal edin 2 kişi dedim 4 kişiye atıyorum karın yarısını veriyorum size elimden gelse hepsini versem kusura bakmayın
Bu başka ama ,Doktordan almadin mi ödül ?Eyvallah haklısın