- 4,797
- 1,261
- 113
Öder reis ama cok yüklü bilmiyorumBeyler fenomenbet sitesi ödermi
Öder reis ama cok yüklü bilmiyorumBeyler fenomenbet sitesi ödermi
Parayı sana atacagim dağıtımı yaparsın dimiTamda 4 kisi varmis zaten takip edenler yazdim hepinizi
Reis 100 tl yatırım yapcam %100 bonus veriyor 3 maç 1.50 oran sence denenirmiÖder reis ama cok yüklü bilmiyorum
İnşallah öder dostBeyler fenomenbet sitesi ödermi
Daha yatırım yapmadım dost yapsammı ki %100 bonus içinİnşallah öder dost
Daha önce hiç duymadım ne desem yalan olur dost senin içinden nasıl geçiyorsaDaha yatırım yapmadım dost yapsammı ki %100 bonus için
Reis öyle promosyon veren daha kaliteli siteler varReis 100 tl yatırım yapcam %100 bonus veriyor 3 maç 1.50 oran sence denenirmi
Sponsormu bu forum o siteye acabaDaha yatırım yapmadım dost yapsammı ki %100 bonus için
Ne balli adamsin la mac 12.4den ne hale geldiözelden ulaşırım
Dost sponsor olan öyle bonus veren site varsa söylermisin sana zahmetSponsormu bu forum o siteye acaba
Reis sponsormu bilmiyorum huhubette vardı forumda arama yerine yüzde yüz frebet yaz ordan konularda millet paylaşmıştır reisDost sponsor olan öyle bonus veren site varsa söylermisin sana zahmet
Saol reis bakim bi siteyeReis sponsormu bilmiyorum huhubette vardı forumda arama yerine yüzde yüz frebet yaz ordan konularda millet paylaşmıştır reis
Sende sağol reis sansin bol olsunSaol reis bakim bi siteye
Kesene bereket dost daha cok kazanman dılegıyle
Ok
Tekrar kesene bereket bekliyorum bakalım
Kesene bereket dostum kazancın daim olsun
Beyler iban yada papara atin bana iban atan 4 lira eksik alir fast 4 kesiyor.paparadan kesintisiz atarim