- 1,760
- 985
- 113
böyle deyincede çok illegal bir iş gibi durduIs yerinde kaliyorum is biraz sikintili ama biraz para toplayana kadar idare edecez
böyle deyincede çok illegal bir iş gibi durduIs yerinde kaliyorum is biraz sikintili ama biraz para toplayana kadar idare edecez
Hayırlı işler4-0
7-1
Dışarıda çalışmak kadar daha kötüsü yok aldığın orda kalıyo çalışıp biriktirmek hayal yaniIs yerinde kaliyorum is biraz sikintili ama biraz para toplayana kadar idare edecez
Bol şansDiablos 5.5 üst
CD mexiquense 9.5 üst
İkili
Benim azerbaycan işi de öyle olacak gibi. İş yerinde kalacak olmasam da çalışanlarla beraber kalacağım. Bende yaşanılması zor biriyim nasıl olacak bilmiyorumIs yerinde kaliyorum is biraz sikintili ama biraz para toplayana kadar idare edecez
Yok be kalacak yer ve tüm giderleri karşılayabiliyor şirket. Bizde öyle olacak mesela ben maaşı türkiye hesabımda tutacağım. Orada harcayacağım her şeyi onlar ödeyecek.Dışarıda çalışmak kadar daha kötüsü yok aldığın orda kalıyo çalışıp biriktirmek hayal yani
Ibanım sende varmıydıYok be kalacak yer ve tüm giderleri karşılayabiliyor şirket. Bizde öyle olacak mesela ben maaşı türkiye hesabımda tutacağım. Orada harcayacağım her şeyi onlar ödeyecek.
Bol şans reisDiablos 5.5 üst
CD mexiquense 9.5 üst
İkili
Tabi birazda kişiye bağlı tutumuna ben 4 ay Tekirdağ 2 ay izmir de çalıştım 11 lira para alıyodum herşey iş yerine ait olduğu halde yetmiyodu :\Yok be kalacak yer ve tüm giderleri karşılayabiliyor şirket. Bizde öyle olacak mesela ben maaşı türkiye hesabımda tutacağım. Orada harcayacağım her şeyi onlar ödeyecek.
Aynen reis inslh güzel bi şekilde sonuçlanır4.0 olan maçta dep kırmızı yedi diğeri içerde gibi her atak pozisyon
Bakalım kismetAynen reis inslh güzel bi şekilde sonuçlanır
Yüklümü bastın reisBakalım kismet
Benim yüklü basacak param yok dostYüklümü bastın reis