Reis sen paylaş istersen tapswap var hem millet faydalansin hem sen biz ufak tefek cekecez biseler inşallah tanidigim yutuber refle 400k çekti nottan
Gönderme işlemi cok ugrastirdi benide mywallete cekmistim ordan gateio a attim 12 bin yedikbir tane 10 binlik hesap kayiplarda defalarca göndermeye calistim gondermedi 24 lu cüzdan koruması vardi baska cihazdan indirip 24 haneli korumayi girince o cihazda açtı hesap 3 dk da ödedi parayı cihaz değiş belki olurtelegram cüzdan a notcoin aktardık ,buna nasıl işlem yapabilirim takas vs olmuyor,
4 bın tane cektım saatım bileSelamlar beyler burdan çekim yapan varmı? 25 bin coin vardi 12 bin ediyormuş full ingilizce program cekim yapmaya çalıştım 1hafta bekleme süresi verdi cekim işlemde direk cüzdana cekemedim cekim yapanlar 5 dkya para geliyor diyor nerde yanlış yaptım çekim yapıp yardımcı olacak varsa sevinirim görürüzde
0 lari atıyorlar haberin olsun köşe olma hayalleri kur3 hesap la devam 36 milyon şimdilik... köşe olacaz
Biliyom reis 15 binlik köşe olcaz 😀0 lari atıyorlar haberin olsun köşe olma hayalleri kur