- 41,539
- 44,914
- 113
Bizde beinsport var full +18 de dahil bukadar hava yapmadık komurcuAz önce tv plus ayda 99.99a aldım asabi inci taneleri izliyim bugunluk diye bundan sonra böyle
Bizde beinsport var full +18 de dahil bukadar hava yapmadık komurcuAz önce tv plus ayda 99.99a aldım asabi inci taneleri izliyim bugunluk diye bundan sonra böyle
Banlandi sahtakarin teki adama 1k1hkediye atdim 1 k rol icin atdim slot oynadim kaybetdim demez mi hani rol 1 daha at demezmiTayfun kim dayı
Dayı kesinlikle enişteye sormadan birdaha para atma lütfenBanlandi sahtakarin teki adama 1k1hkediye atdim 1 k rol icin atdim slot oynadim kaybetdim demez mi hani rol 1 daha at demezmi
İkileAz önce tv plus ayda 99.99a aldım asabi inci taneleri izliyim bugunluk diye bundan sonra böyle
Dayi bir iyice tanimadigina atma oyle para belki yememistir bile o sakatim falanda diyodu hepsi yalanmis bakBanlandi sahtakarin teki adama 1k1hkediye atdim 1 k rol icin atdim slot oynadim kaybetdim demez mi hani rol 1 daha at demezmi
hatırlıyorum o geceyi dayı sanki bende bi el atmıştım oraya banlatmaktaBanlandi sahtakarin teki adama 1k1hkediye atdim 1 k rol icin atdim slot oynadim kaybetdim demez mi hani rol 1 daha at demezmi
Ağla
Lan ne uyuz olmuştum ona ha tabi sonra tekmeyi bastıkDayi bir iyice tanimadigina atma oyle para belki yememistir bile o sakatim falanda diyodu hepsi yalanmis bak
1 baket az AsabiiTeşekürler dost seni göremedik enisteyle 1 paket sigara bitirdik haberin olsun 😂
Aynen joe banlatmisti joeye alkisLan ne uyuz olmuştum ona ha tabi sonra tekmeyi bastık
Sen konustun ben hic konusmadim sagol joehatırlıyorum o geceyi dayı sanki bende bi el atmıştım oraya banlatmakta
sevmiyordum zaten dayı zevkle yaptıkSen konustun ben hic konusmadim sagol joe
1 anlamadık ama sen dediysen dogruduur dost1 baket az Asabii
2. Pakete geçin
Bursalı tayfunumu diyonuzsevmiyordum zaten dayı zevkle yaptık
Zırla
Adam tam tescilli sahtekarmis nerden bilelimsevmiyordum zaten dayı zevkle yaptık
Burnunu ötede sil batırma burayi
Parazit yapmaBurnunu ötede sil batırma burayi
ne bilim dost bi tane vardı tayfunwhiteBursalı tayfunumu diyonuz