- 20,912
- 17,230
- 113
Geçmiş olsun. Bu konya ne zaman ligde biraz hücum futbolu oynayacak acaba
@Abuzerkömürcü hiç kızma ama cidden sürekli geriye yatıyor sizin takım ..Geçmiş olsun. Bu konya ne zaman ligde biraz hücum futbolu oynayacak acaba
Pekiii@Abuzerkömürcü hiç kızma ama cidden sürekli geriye yatıyor sizin takım ..
İy 0.5 alt oyna keyfine bakSaat 23:15 sporting maçı 2.5 üst girin keyfinize bakın
Saat 23:15 sporting maçı 2.5 üst girin keyfinize bakın
İkiniz de yattinızİy 0.5 alt oyna keyfine bak
Geçmiş olsun arkadaslaraİkiniz de yattinız
Tam mal takim geride hala pas pas bjk zaten sıkıcıydi bunlar daha da sıkıcı yaptiGeçmiş olsun. Bu konya ne zaman ligde biraz hücum futbolu oynayacak acaba
Sizin o muci ne bencil çıktı öyle, 2 maç izledim 90 dk adamı, acayip bencil. Her pozisyonda gol atmak istiyor. Ama nusrati cuk oturmuş valla. Tek problemi çok pahalı olmasıTam mal takim geride hala pas pas bjk zaten sıkıcıydi bunlar daha da sıkıcı yapti
Muci bence takima alisirsa buyuk potansiyel genç zaten ama pas verecegi yerde şut şut atacagi yerde pas veriyor genç olmasi sebep musrati zaten iyi oyuncu 2 guzel transfer bence oyun bundan sonra güçlenerek gider diye düşünüyom bakalimSizin o muci ne bencil çıktı öyle, 2 maç izledim 90 dk adamı, acayip bencil. Her pozisyonda gol atmak istiyor. Ama nusrati cuk oturmuş valla. Tek problemi çok pahalı olması
En son ne zaman kupon tutturdun merak ediyorum gördüğüm her tahminin loseSaat 23:15 sporting maçı 2.5 üst girin keyfinize bakın