- 32,256
- 15,889
- 113
Sonra ayaklarını uzatıp san sebastianını çatallarmı dayıBesiktas 2 bekle ligi leoparli titresimli donunda sallar
Sonra ayaklarını uzatıp san sebastianını çatallarmı dayıBesiktas 2 bekle ligi leoparli titresimli donunda sallar
Rashica çok büyük oyuncu dost rafa kim rashica ilk yarı oynamasa bjk 10 kişi oynasa 3-0 bitmiştiRafa çok büyük çok
Dur la mac bitsin izliyimAt Avrat Futbol on Instagram: "Ahahajjajaja - - - #süperlig #futbol #futboltayfa #şampiyonlarligi #avrupaligi #fatihterim #okanburuk #besiktas #fenerbahçe"
154K likes, 325 comments - atavratfutbol_ on August 27, 2024: "Ahahajjajaja - - - #süperlig #futbol #futboltayfa #şampiyonlarligi #avrupaligi #fatihterim #okanburuk #besiktas #fenerbahçe".www.instagram.com
Ben gelirim maç btimi dm den haracı almayaDur la mac bitsin izliyim
Hoppala 5 1 finishKapanısta Geldi Tamamdır
BeşşşşKapanısta Geldi Tamamdır
Dayiiii stoperde geldi iyi sag bek sol bek sag acik al kupa birakmaGelene 5 gidene 5 bu hafta da ligde 4,5 atar besiktasa her hafta parayi basin gelmezse ben vericem 10 bine kadar
Dayi findiktan iyi para kaldirican herhaldeKuponu kazanan roll yaptirsin ben kazandigimi iscilere vercem
1.6 ciktiDayi findiktan iyi para kaldirican herhalde
Ben anlamam dayi ton mu1.6 cikti
Dayı senin memleket nere1.6 cikti
OrduDayı senin memleket nere