- 2,791
- 2,332
- 113
Reis son sigara paranı basmasaydın keşke anlıyorum seni ama insanın en çok mantıksız kararlar verdiği zamandır yoklukUlan yarına bı sigara parası vardı oda gitti böyle işin içine edeyim
Reis son sigara paranı basmasaydın keşke anlıyorum seni ama insanın en çok mantıksız kararlar verdiği zamandır yoklukUlan yarına bı sigara parası vardı oda gitti böyle işin içine edeyim
La bugün salı dedim cumaya kdr para çıksın sigarasız olmuyor şimdi hic olmauavak🤣🤣Reis son sigara paranı basmasaydın keşke anlıyorum seni ama insanın en çok mantıksız kararlar verdiği zamandır yokluk
Kolayı var... 10 liraya aktardan karabaş otu al... Bidaha sigara aramazsın... Çayını yap iç günde 3 defaLa bugün salı dedim cumaya kdr para çıksın sigarasız olmuyor şimdi hic olmauavak🤣🤣
Dost ben günde 3 paket sigara iciyom değil karabaş otu alabaş otu da kâr etmezKolayı var... 10 liraya aktardan karabaş otu al... Bidaha sigara aramazsın... Çayını yap iç günde 3 defa
Yaşım 36 belki 20 seneden beri içiyorum.. İnan bir hafta hiç kullanmadım.. Bende 2 paket içiyorum günde düşün yani... İçinde yararlı nikotin var o otunDost ben günde 3 paket sigara iciyom değil karabaş otu alabaş otu da kâr etmez
Dayı ben tekstil de çalışıyom çay yapip içsem csy yapacak para da olmayaz kovarlar 🤣🤣🤣Yaşım 36 belki 20 seneden beri içiyorum.. İnan bir hafta hiç kullanmadım.. Bende 2 paket içiyorum günde düşün yani... İçinde yararlı nikotin var o otun
Evde termosa demle götür kardeşim... Canın sigara istedimi Bi bardak iç bak noluyo gör...Dayı ben tekstil de çalışıyom çay yapip içsem csy yapacak para da olmayaz kovarlar 🤣🤣🤣
Bol şans diliyorumTesekurler @Dengebet Destek Birazadan Baslarız
Ferrariyle actık konuyu suan otobus beklıyoz Reis anlamıssındır @Daimon
Sigaram yok harman kaldım novasky🤣🤣🤣🤣Ferrariyle actık konuyu suan otobus beklıyoz Reis anlamıssındır @Daimon
Çakallar 1 gol atamadıSigaram yok harman kaldım novasky🤣🤣🤣🤣