- 4,797
- 1,261
- 113
Yatırdılar reis geçmiş olsun
Kazancın daim olsun dostHerneyse Yeter Dediler Hedefe Ulasamadık ama En azından Birazda olsa KAr Ettik Roll Parası Bir Arkadasa atarım Ufak bır hedef koyar ondan sonrada cekım yapılırsa burada olan arkadaslar Arasında paylasılır Daha cok Dost Faydalanmıs olur
ROLLcu @Impossible Dm den Fix Alayım dost CEkım veriyorum Umarım Seri Gelir @Betcombet Destek
Kesene bereketHerneyse Yeter Dediler Hedefe Ulasamadık ama En azından Birazda olsa KAr Ettik Roll Parası Bir Arkadasa atarım Ufak bır hedef koyar ondan sonrada cekım yapılırsa burada olan arkadaslar Arasında paylasılır Daha cok Dost Faydalanmıs olur
ROLLcu @Impossible Dm den Fix Alayım dost CEkım veriyorum Umarım Seri Gelir @Betcombet Destek
Kim Yeter dedi daha yeni ısınmış tık cnmHerneyse Yeter Dediler Hedefe Ulasamadık ama En azından Birazda olsa KAr Ettik Roll Parası Bir Arkadasa atarım Ufak bır hedef koyar ondan sonrada cekım yapılırsa burada olan arkadaslar Arasında paylasılır Daha cok Dost Faydalanmıs olur
Karın zararı reisHerneyse Yeter Dediler Hedefe Ulasamadık ama En azından Birazda olsa KAr Ettik Roll Parası Bir Arkadasa atarım Ufak bır hedef koyar ondan sonrada cekım yapılırsa burada olan arkadaslar Arasında paylasılır Daha cok Dost Faydalanmıs olur
Canım Guzel soyluyon bundan sonra Top @Impossible deKim Yeter dedi daha yeni ısınmış tık cnm
Birde onun dadina bakalım o nasılmis görelimCanım Guzel soyluyon bundan sonra Top @Impossible de
Sonuç ne anlamadım bol şanslar tebrikler geçmiş olsun hepsinden birazHerneyse Yeter Dediler Hedefe Ulasamadık ama En azından Birazda olsa KAr Ettik Roll Parası Bir Arkadasa atarım Ufak bır hedef koyar ondan sonrada cekım yapılırsa burada olan arkadaslar Arasında paylasılır Daha cok Dost Faydalanmıs olur
Tebrikler Asabi 🔐Cekım Odendi Sponsorumuz @Betcombet Destek Tesekurler Konu kılıt @Shellac