- 5,633
- 2,567
- 113
Sen anlıyorsun helal dost,ben en iyisi bırakayım bu işi anlayanlara hadi iyi gecelerDedim sana sen bu işten gram anlamion diye dost
Sen anlıyorsun helal dost,ben en iyisi bırakayım bu işi anlayanlara hadi iyi gecelerDedim sana sen bu işten gram anlamion diye dost
Birgün kazanicaksin ama nezaman@Novasky olmadi real yenemedi
Emeginize saglik beyler olmadi
Senin rollerde basariliydik la sanki futbol olunca yatiyoz basket baslasin aliriz geriBirgün kazanicaksin ama nezaman
Ben neden bilmiyom kazandığımız bu konuda 3100 rollde 1 basarimiSenin rollerde basariliydik la sanki futbol olunca yatiyoz basket baslasin aliriz geri
Hadii gardaş bı maç bul..bukez ilkkez kopya çekecem sendenBen neden bilmiyom kazandığımız bu konuda 3100 rollde 1 basarimi
Soyleyim oyna kararın %68.9 benimHadii gardaş bı maç bul..bukez ilkkez kopya çekecem senden
Oynucan mi yatacamHadii gardaş bı maç bul..bukez ilkkez kopya çekecem senden
Yeni gordum ama aynen o 1 bizdik beBen neden bilmiyom kazandığımız bu konuda 3100 rollde 1 basarimi
Yokla yuzde 99 kazanma oranına güvendim..maç bekliyom@aSiRuH06 bize zarf attı gitti helal olsun dost 😂
Valla oynuyaxam yaOynucan mi yatacam
Nova ilk sayfaya baktım ilk rolcu kaybetmiş@aSiRuH06 bize zarf attı gitti helal olsun dost 😂
Tamam söylüyorum ozamanValla oynuyaxam ya
Cenabeti buldukmu diyon )))Nova ilk sayfaya baktım ilk rolcu kaybetmiş
Sonrasında dikiş tutmamış
Kimse kazanamıyor dayı bakma herkez kuru sikiNova ilk sayfaya baktım ilk rolcu kaybetmiş
Sonrasında dikiş tutmamış
Mayo maçında deplasman 1.5 alCenabeti buldukmu diyon )))
Haklısın nova inan kazanan sayısı çok azKimse kazanamıyor dayı bakma herkez kuru siki
Ama bu gece asi dostumuz kazanacakHaklısın nova inan kazanan sayısı çok az