- 41,524
- 44,897
- 113
Sadece Bayspin alamıyanlara Rolll yaptırıcam Oda tanıdıgımız adamlara
Biz sayende aldık dost teşekkürlerVarmı alamıyan adamlar
alamıyan bi adamım ama nobonus kaynaklıVarmı alamıyan adamlar
varsa yardımcı oluruz Dost suanlık yok kımse GalibaBiz sayende aldık dost teşekkürler
ona kımse bırsey yapamaz dostalamıyan bi adamım ama nobonus kaynaklı
1 hakkım var ama tanısmıyoruzvarsa yardımcı oluruz Dost suanlık yok kımse Galiba
Senden sonra ikinciyi de alayım dedim yattık dost 😁😞varsa yardımcı oluruz Dost suanlık yok kımse Galiba
malesef 50 atıpda 500 yapıp Bıze yol veren adamlar oldugu ıcın yazıyorum Dost1 hakkım var ama tanısmıyoruz
Şaka dimi dostmalesef 50 atıpda 500 yapıp Bıze yol veren adamlar oldugu ıcın yazıyorum Dost
Aldık başarılı olduk ama yolsuzuz uygun olursa role talibizVarmı alamıyan adamlar
Gercek DostŞaka dimi dost
Yazık vallahi yazikmalesef 50 atıpda 500 yapıp Bıze yol veren adamlar oldugu ıcın yazıyorum Dost
boyle Adamlar Gotunu de Satar 500 Tl dostYazık vallahi yazik
yapmak ıstıyorsan Yaptıralım Sana hakkın yanmasın hem1 hakkım var ama tanısmıyoruz
Burası bir ortam güzel ilişkiler kurulabilir güvene dayalı bukadar basit harcanmamali kendileriine yazık ederlerboyle Adamlar Gotunu de Satar 500 Tl dost
yapalım sonra tüyerizyapmak ıstıyorsan Yaptıralım Sana hakkın yanmasın hem
sıkıntı yok Dost Cok yakında Bizi Nasıl sıkını kaldıranları İfşalıcagım okadar Saglam adamlar Varkı Gordugunuz Zaman Azınız Acık kalıcakBir kaç kuruşa tamah edenlere yuhh yuhhh 😁😁
Yapma yanariz 😂😂yapalım sonra tüyeriz