Kim
oBu bal arısı ne ağladı be kardeşim, hep diyorum yaramıyorsa oynamayın şu oyunu kardeşim
oBu bal arısı ne ağladı be kardeşim, hep diyorum yaramıyorsa oynamayın şu oyunu kardeşim
Balporsugu mudur nedir o
Bırak şimdi onu bunu dost elimde 2 tane maç var öyle böyle değil. Tapınak rahipleri tarafından bağlandıBirbirinizle ne alıp veremediğiz var yahu
@Balporsugu duy duyAliooooooooo oynamayacaksanız ağlamayın katdesim
AmonRa tapınağı ise garantidir imparatorBırak şimdi onu bunu dost elimde 2 tane maç var öyle böyle değil. Tapınak rahipleri tarafından bağlandı
Dost problem yok yav onlar ben roll açınca takılıyor bana, ben onlar roll açınca. Yoksa aramızda öyle ciddi ir problem olsa birbirimizle şakalaşmayiz bile konuda
Mimisabu başrahibe şarap ikramı hazırlarken yan odadan duymuş, abi bas garanti dediAmonRa tapınağı ise garantidir imparator
Sana demiş gereksiz terim bence ben kupon bozdura bozdura kasayı sıfırlamıyorum
Dost musunız düsmanmı belli degil@Novasky dost zlotta da promo vardı sanırım. 5k yatır 15k ile başla 100k yap 50k çek tarzı bişeydi
Nova eski nova değil yoksa hemen bağış yapardı o siteye@Novasky dost zlotta da promo vardı sanırım. 5k yatır 15k ile başla 100k yap 50k çek tarzı bişeydi
7 orana 15 vurup 50 cekecegıme 5 k 10 orana vurup direk 50 cekerım dost@Novasky dost zlotta da promo vardı sanırım. 5k yatır 15k ile başla 100k yap 50k çek tarzı bişeydi
@Novasky dost zlotta da promo vardı sanırım. 5k yatır 15k ile başla 100k yap 50k çek tarzı bişeydi
Zehirtt7 orana 15 vurup 50 cekecegıme 5 k 5 orana vurup direk 50 cekerım dost