- 500
- 18
- 18
Spam yapmıyorum ya şurada 50 mesaj için çekiliş dışı mı kalalım yazık bize deParmak kaldırıp şikayet et koş adamlar mesaj spam yapıyor çekiliş için koş
Spam yapmıyorum ya şurada 50 mesaj için çekiliş dışı mı kalalım yazık bize deParmak kaldırıp şikayet et koş adamlar mesaj spam yapıyor çekiliş için koş
Reisin 45 bin mesajı var 400 tanesini bana versene beeeCekiliş acildi ya 100 kisiye 500
Benim az olmasa kasmazdım ama 50 mesaj için çekiliş dışı kalırsam çok üzülürümDevam et devam belki 500 olur puahahha
Harbi ya 50 tanesini de bana versinReisin 45 bin mesajı var 400 tanesini bana versene beee
KimIp ban yeseler keske
Ben miIp ban yeseler keske
Ben 6 yıllık üyeyim burda sen yokken biz vardıkBenim az olmasa kasmazdım ama 50 mesaj için çekiliş dışı kalırsam çok üzülürüm
Çekilişten sonra da pistlerde görmek isteriz seni ali bey.Parmak kaldırıp şikayet et koş adamlar mesaj spam yapıyor çekiliş için koş
Benim mesaj az kaldı diye kasıyom 440 varmış zaten. 60 mesaj için çekiliş dışı kalmimMesaj kasan herkes turedıler bı anda
Herkesi beklerizÇekilişten sonra da pistlerde görmek isteriz seni ali bey.
Sövme günahSövecem az kaldı
Sosyal ankastrem var pek konuşamıyorum ben eski üyeyimÇekilişten sonra da pistlerde görmek isteriz seni ali bey.
468 oldu az daha yardım etsene banaAz sonra hiç olmayacak ibiş
Haha. Ben 5 para etmez adamımSen 5 lira fikri misin. 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 545697
Bu çekilişler nelere kadir Allahım. Eski üyeleri geri döndürüyor. Ölmüşleri diriltiyor resmen 🤣Sosyal ankastrem var pek konuşamıyorum ben eski üyeyim
Belli awHaha. Ben 5 para etmez adamım
Özel gel de mesaj spam olmasınBu çekilişler nelere kadir Allahım. Eski üyeleri geri döndürüyor. Ölmüşleri diriltiyor resmen 🤣