- 6,282
- 6,479
- 113
Nova yaz boşluk bırak tc numaranı ve kredi miktarini 2810 a gönderRoll e talibim 😊
Nova yaz boşluk bırak tc numaranı ve kredi miktarini 2810 a gönderRoll e talibim 😊
😁Adam çok kazanayım diye 5 gole basmış burda kendini düşünmüş helal asabi iyi seçiyon
Yazdım şimdi onay bekliyorumNova yaz boşluk bırak tc numaranı ve kredi miktarini 2810 a gönder
Uğraşmak istememiş roll amacı ilerlemek zaten 🤔Adam çok kazanayım diye 5 gole basmış burda kendini düşünmüş helal asabi iyi seçiyon
Uğraşmak istememiş ne demek kanki uğraşmak istemeyen yapmasınUğraşmak istememiş roll amacı ilerlemek zaten 🤔
İşte onu diyorum ben deUğraşmak istememiş ne demek kanki uğraşmak istemeyen yapmasın
Bol şans dost kesene bereketDostlarımızla , gırgır, muhabbet,sohbet roll ,kupon öneri , fikir alışverişi herşeyi bu konu altında yapabiliriz(argo küfür tartışma dışında herşey serbest)
Her rollcüye 200 atacagim 1k yaparsa 400 ona 400 bana 200 kisi konu icinde takip edene
Bol şansKupon 1 gelirse son adim
Kesene bereketDostlarımızla , gırgır, muhabbet,sohbet roll ,kupon öneri , fikir alışverişi herşeyi bu konu altında yapabiliriz(argo küfür tartışma dışında herşey serbest)
Her rollcüye 200 atacagim 1k yaparsa 400 ona 400 bana 200 kisi konu icinde takip edene
Bol şanslarDostlarımızla , gırgır, muhabbet,sohbet roll ,kupon öneri , fikir alışverişi herşeyi bu konu altında yapabiliriz(argo küfür tartışma dışında herşey serbest)