- 56,490
- 30,656
- 113
Tesekkurler dost ben ana para mi geri almis oldum kârimiz 2 kisiye odul attik o bide novabanka borcumuzu ödedik o oldu puahhaWonn lamış suat kardes hayırlı olsun 😅
Tesekkurler dost ben ana para mi geri almis oldum kârimiz 2 kisiye odul attik o bide novabanka borcumuzu ödedik o oldu puahhaWonn lamış suat kardes hayırlı olsun 😅
Affetme 😄Tesekkurler dost ben ana para mi geri almis oldum kârimiz 2 kisiye odul attik o bide novabanka borcumuzu ödedik o oldu puahha
Dm kapali knk onun açsın atalım
Reis bze de dönsün şu sıra be
Eyvallah ustad
Senin de kapali 😂Dm kapali knk onun açsın atalım
Fixsi yaz atalım reisSenin de kapali 😂
Takiplesince yaziliyor mu bi baksana sana zahmet takip edipFixsi yaz atalım reis
Dmen hala kapalı reis acmamissinTakiplesince yaziliyor mu bi baksana sana zahmet takip edip
Actim anca becerebildimDmen hala kapalı reis acmamissin
Knka bn ypmayimmi rol
Yaz @Penaltı dostActim anca becerebildim
Kapalı knka halaActim anca becerebildim
1444Kapalı knka hala
Atılan 100 600 yapacaksın dost 300 senin 150 konuda takip edenlere atarsın kalanida @Penaltı geri atarsin @Calypso13 bolsansActim anca becerebildim
Tamamdir reis bol şans 200 salladim1477547444
200 geldi. Nasil yapalimAtılan 100 600 yapacaksın dost 300 senin 150 konuda takip edenlere atarsın kalanida @Penaltı geri atarsin @Calypso13 bolsans
Bize atmasın iskorptcim 1/2 kişi daha fazla rool yapsın uygun gorursenAtılan 100 600 yapacaksın dost 300 senin 150 konuda takip edenlere atarsın kalanida @Penaltı geri atarsin @Calypso13 bolsans