- 23,462
- 9,084
- 113
Sağlık olsun dostDostlar çok özür direk kaybetti. Aklınıza bir şey gelmesin. Maç baktığımda 31-22 olmuş zaten . Telefon arızası diyelim. Burası lose. Ben kendim 649 yatırıp yine devam edeceğim. 2. Arkadaş yapa koysun
Sağlık olsun dostDostlar çok özür direk kaybetti. Aklınıza bir şey gelmesin. Maç baktığımda 31-22 olmuş zaten . Telefon arızası diyelim. Burası lose. Ben kendim 649 yatırıp yine devam edeceğim. 2. Arkadaş yapa koysun
Erken de koysan geç te koysan fotoyu yazginin önüne geçilmez. Geçmiş olsun dost.Dostlar çok özür direk kaybetti. Aklınıza bir şey gelmesin. Maç baktığımda 31-22 olmuş zaten . Telefon arızası diyelim. Burası lose. Ben kendim 649 yatırıp yine devam edeceğim. 2. Arkadaş yapa koysun
İyice sık şunu bir iki bardak daha çıkar caydanliktanPara yokkkk anla,,devir ekonomi devri yoksul
Ekli dosyayı görüntüle 552433Ekli dosyayı görüntüle 552433
Kötü niyetli adam olur dost. Burada boş yapıp darlar adamı. Dm den para talebi ediyor adam. Olumsuz cevap verince düşman sayıyorErken de koysan geç te koysan fotoyu yazginin önüne geçilmez. Geçmiş olsun dost.
En tehlikeli tipler bunlar. Dost görünen hasımlar. Ciddiye alma dost yoksa bunlar adami darlatir da saç beyazlatir.Kötü niyetli adam olur dost. Burada boş yapıp darlar adamı. Dm den para talebi ediyor adam. Olumsuz cevap verince düşman sayıyor
Siyah kaldimiki ))En tehlikeli tipler bunlar. Dost görünen hasımlar. Ciddiye alma dost yoksa bunlar adami darlatir da saç beyazlatir.
Pek kalmadı ben diyeyim bir sen de ikiSiyah kaldimiki ))
Kazanan yok dost kaybedenler kulübüne hoş geldinİyi geceler beyler ne kazandık şimdi 😁😁
Ne zaman kazandık ki dost . 🙃 kaybetmeye devamKazanan yok dost kaybedenler kulübüne hoş geldin
Eskilerden bize kalan hiç lades kazanamamış bir geleneği devam ettiriyoruz yine de sağlığımiz yerinde buna şükür.Ne zaman kazandık ki dost . 🙃 kaybetmeye devam
Iyi geceler abi . Allah rahatlık versinIyi geceler dostlar ben biraz uyuyayım
İyice çözdün bu çay felsefesini reis. Dudak payı da bırakmışsın maşallah@Novasky ne olacak senin bu hal gardasim )))
Bı çay verenin yokmuş..buyur
Ekli dosyayı görüntüle 552445
İyi geceler dayim. Saglicakla kal.Iyi geceler dostlar ben biraz uyuyayım
Allah'ıma emanet ol...iyi uykular gardasimIyi geceler dostlar ben biraz uyuyayım
Zenci dudağı kadar olmasada bı pay bıraktık )İyice çözdün bu çay felsefesini reis. Dudak payı da bırakmışsın maşallah