- 23,462
- 9,084
- 113
A.selamSelamlar dostlar herkese bol şanslar
Dost
A.selamSelamlar dostlar herkese bol şanslar
Merhabalar Nova çok şükürmrb dayıcım ıyısın inş
As dostSelamlar dostlar herkese bol şanslar
Roll miktari rütbeye göreydi demi puahahaherneyse Sıradakı Rollculer @butragueno @Fterim1905
Pusudayizherneyse Sıradakı Rollculer @butragueno @Fterim1905
Promosyonumuza Yogun ılgıden dolayı Tesekur Ederız Yenı etkınlıkte gorusmek dilegiyle Nova - YonetımRoll miktari rütbeye göreydi demi puahaha
Oo novabette boyle yaparsa kime guvenicezPromosyonumuza Yogun ılgıden dolayı Tesekur Ederız Yenı etkınlıkte gorusmek dilegiyle Nova - Yonetım
Onun parasini yediler la proffbet morali bozuktur@butragueno Abuzerım Nerede
anlat bakalım bizim paramızı kım yıye bılırOnun parasini yediler la proffbet morali bozuktur
En kolay çevrim şartı novabette 🤣Oo novabette boyle yaparsa kime guvenicez
Ip falan demisler iste happy hours muhabbeti zar zor ana para aldianlat bakalım bizim paramızı kım yıye bılır
vaybe anaparamız nekadardı suatım ılgılen konuylaIp falan demisler iste happy hours muhabbeti zar zor ana para aldi
Sinirden o da gitmis ama yaptiklari ayip baya yav birde sponsorvaybe anaparamız nekadardı suatım ılgılen konuyla
Neyse lo savasim geri kazanir halledilirSinirden o da gitmis ama yaptiklari ayip baya yav birde sponsor
Baska bir yol Varmı SuatımNeyse lo savasim geri kazanir halledilir
Yok tabi baskanda gerekeni yapmis en azindan bundan sonra sponsor diye kimse yatirmazBaska bir yol Varmı Suatım