- 7,336
- 1,525
- 113
La siz insanları 100 tl 200tl için satınmı alıyonuz1saat 20 dk öncede şarz 3 müş çekirge hiçmi düşmedi o şarz ben yemem bunları novasky yemişdir de ben yemem
La siz insanları 100 tl 200tl için satınmı alıyonuz1saat 20 dk öncede şarz 3 müş çekirge hiçmi düşmedi o şarz ben yemem bunları novasky yemişdir de ben yemem
@Shellac @Daimon @Başkan bu sahtekar @çekirgelli adıyla gelmiş bu cana diye ismini değiştirmiş bide milletten para koparıyorLa siz insanları 100 tl 200tl için satınmı alıyonuz
Kes lan zirzopLa siz insanları 100 tl 200tl için satınmı alıyonuz
Yüzsüz sahtekar kendini attı ortaya salakKes lan zirzop
yok artık yuh aq yaEkli dosyayı görüntüle 559114Ekli dosyayı görüntüle 559115
@Shellac @Daimon @Başkan bu sahtekar @çekirgelli adıyla gelmiş bu cana diye ismini değiştirmiş bide milletten para koparıyor
Yakaladım seni sahtekar
Dedektif gibiyimyok artık yuh aq ya
@Başkan üstad 2 hesabada süresiz istiyoruz TesekurlerEkli dosyayı görüntüle 559114Ekli dosyayı görüntüle 559115
@Shellac @Daimon @Başkan bu sahtekar @çekirgelli adıyla gelmiş bu cana diye ismini değiştirmiş bide milletten para koparıyor
Yakaladım seni sahtekar
dost bu kadar da olmaz ya bızde cok zor duruma dustukde bu baska bı sevıyeDedektif gibiyim
Bende sordum @Novasky a ismi nedir diye tanıdık gelmedi ben gedson sandım ama diğer lavukmuşBunun ismi kadir avlık arkadaşlar o ismi gördünüzmü para atmayın
Pardon ali avlıkta var kardeşinin hesabımı artık neyse avlık gördünüzmü şikayet edinBunun ismi kadir avlık arkadaşlar o ismi gördünüzmü para atmayın
hashdkasjdlaksjdaskljdaskldjaskdjasdkasjdasPardon ali avlıkta var kardeşinin hesabımı artık neyse avlık gördünüzmü şikayet edin
Abi desene baya yoluna çıkmışPardon ali avlıkta var kardeşinin hesabımı artık neyse avlık gördünüzmü şikayet edin