dost Tebrıkler Asabi demenı OzledımNovasky
Sağlık olsun Asabii
Temiz kuponları gönderdost Tebrıkler Asabi demenı Ozledım
Enişte yakamızı Bıraksaa Win Win Biliyorsun Dost Sende Enişteye Teşfik Verdin galiba Asabi takıl dieTemiz kuponları gönder
Tebrikler Asabii diyelim
🤔😱🥳Enişte yakamızı Bıraksaa Win Win Biliyorsun Dost Sende Enişteye Taşfik Verdin galiba Asabi takıl die
İhtiyar uzak durması iyidir AsabiiEnişte yakamızı Bıraksaa Win Win Biliyorsun Dost Sende Enişteye Teşfik Verdin galiba Asabi takıl die
Fazla Ses Etme Bu aralar alınganlık var ustunde Dostİhtiyar uzak durması iyidir Asabii
Kazançlar yakındır
ilginçFazla Ses Etme Bu aralar alınganlık var ustunde Dost
ne bu tantana gene kim kazandıFazla Ses Etme Bu aralar alınganlık var ustunde Dost
Atesle Jeton parasıda bakalım kım kazanmıs Dostne bu tantana gene kim kazandı
ben ölmüş ben bitmiş ben bitkin ben kuraklık ben bataklıkAtesle Jeton parasıda bakalım kım kazanmıs Dost
@Shellac enişte 3 sayı söylüyor asabi 150 ser koyuyor 5 bini indiriyor onları da anlatıyor mu asabi merak ettimEnişte yakamızı Bıraksaa Win Win Biliyorsun Dost Sende Enişteye Teşfik Verdin galiba Asabi takıl die
3 sayı nedir İhtiyar@Shellac enişte 3 sayı söylüyor asabi 150 ser koyuyor 5 bini indiriyor onları da anlatıyor mu asabi merak ettim
Çevre oynayan kaybeder dost rulet 5-6 sayıdan fazla alınmaz3 sayı nedir İhtiyar
Çöpe atacak para çok sanırırm
yaa dost sen yazmasına tahamul edemedın Birde para bastıgın zaman kı halını dusun Vesselam3 sayı nedir İhtiyar
Çöpe atacak para çok sanırırm
yüksek parayı riske atıp az kazanmak lazımÇevre oynayan kaybeder dost rulet 5-6 sayıdan fazla alınmaz
yaa dost sen yazmasına tahamul edemedın Birde para bastıgın zaman kı halını dusun Vesselam
Rulet matematıksel olarak ne kadar çok koyarsan o kdar çok kaybetme ihtimalin yüksek dost oyunu takıp edıcen verıyorsa masa az sayıyla da yakalanıryüksek parayı riske atıp az kazanmak lazım
az parayı riske atıp yüksek beklersek kazanamayız İhtiyar
aynı bölgede 9 10 sağlı sollu bölge iyidir
diğer türlüsü
sadece riske ve şansa bırakmış oluruz
bir şekilde de mantılı oynamak gerek İhtiyar