Shellac la aynı maça denk getirdin yine enişte@Shellac burası kırmızı dost olmadı saglı olsun
Shellac a da bi tebrikler alalım dostlar
Shellac la aynı maça denk getirdin yine enişte@Shellac burası kırmızı dost olmadı saglı olsun
Sorma, 1-3 kupon tutunca hemen parayı buldu derler abuzercimGörende kuyumcu kızı becerdi sanacak aw
Ona söyle kaçmasın gelsin buraya rol yapacamSorma, 1-3 kupon tutunca hemen parayı buldu derler abuzercim
kim ooo oyle kacıyorOna söyle kaçmasın gelsin buraya rol yapacam
Sorma terim 150-200 bin alanı para vurdu sanıyolar benim zararım ne olacakSorma, 1-3 kupon tutunca hemen parayı buldu derler abuzercim
Öttür kazanalimkim ooo oyle kacıyor
orense maçı ilk yarı goal oynamadın mı asabii@Shellac dost yanlıs yeri boyadın dost bol galiba boyamız dost yaz bakalım oraya saglık olsun asabi diye dost insanlar yanlıs anlıcak
Etiket atıp durma görüyoz ya
Çarpmasinlar diye diyo bursalılar böyle heraldeorense maçı ilk yarı goal oynamadın mı asabii
Zaaapara basmadım bee oyle sansım varmı yokmu denıyorum
oyle oynamısık dost dogru oynamısıkorense maçı ilk yarı goal oynamadın mı asabii
yeşili hemen verelim neşen yerine gelsin dedik Asabiioyle oynamısık dost dogru oynamısık
Senın konuyu aradık bulamadık dost link atar mısınorense maçı ilk yarı goal oynamadın mı asabii
kelime oyunuoyle oynamısık dost dogru oynamısık