- 9,099
- 6,396
- 113
Beni diyorsun dimi,,şükür yasimiza göre hala aktifiz..baska aktiflerde var
Beni diyorsun dimi,,şükür yasimiza göre hala aktifiz..baska aktiflerde var
OooOoOOoOOoo 🤨😐İlk önce benim kuponlarima bolsans dilersen sevinirmm Ruyahanimmmm
laagn aklin fikrin nova bizi gormiyeee isaa anlamadim.ama ozel bir sebebi illaki vardir bu gece hic bise yok film izlim bariBeni diyorsun dimi,,şükür yasimiza göre hala aktifiz..
Niye görmesin,,zamanı vardır kardeşim...takip ettik,,gol dakikasını ve ilk teprigide yazdık...vakti vardır elbet...laagn aklin fikrin nova bizi gormiyeee isaa anlamadim.ama ozel bir sebebi illaki vardir bu gece hic bise yok film izlim bari
Bir sebebi yok bugün olmazsa yarın yaptırırız dost 100 sayfada sadece 2 kişi kazandı bizide düşün 😂laagn aklin fikrin nova bizi gormiyeee isaa anlamadim.ama ozel bir sebebi illaki vardir bu gece hic bise yok film izlim bari
sikinti yok ya önemli degil alan arkadaslar basarir ins gulerek harca sendeBir sebebi yok bugün olmazsa yarın yaptırırız dost 100 sayfada sadece 2 kişi kazandı bizide düşün 😂
Nova - Rol konusunda ol ödülü al kazananlar oldumusikinti yok ya önemli degil alan arkadaslar basarir ins gulerek harca sende
bakiyorm tmmNova - Rol konusunda ol ödülü al kazananlar oldumu
Görmedim İnanlı spkradan gördüm kusura bakma 🥰🙏💫İlk önce benim kuponlarima bolsans dilersen sevinirmm Ruyahanimmmm
Tebrikler nova uyumadim izledim bu kupon geldi enazindan@Daimon yeşil Reis
✅ 👏 👏@Daimon yeşil Reis
Uyumuşum@Daimon yeşil Reis