Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nusr-et de Çalışıyorum

Melpo10gta

Melpo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
329
255
63
Haftalık 1500 bahşiş nedir yahu millet orda ortalama 10k hesap ödüyor komide olsan çok kotuymus bahşişi.bahsis sistemi havuz diyorsun orda deli gibi bahşiş cikar.1 hamburger menü yiyemessin o restaurantda bu bahsisle.ben garsonluk yaparken maaşa dokunmadan bahsisle geciniyordum bide Maltepe gibi bı semtin cafelerinde kazaniyordun bunu.leş bı bahşişi varmis
Bilmiyorum ama iş hayatı olarak kariyer olarak güzel gidilecek en üst seviye girenler için öyle benim 1 ayım dolmadı şirket çok iyi davrandı ayrılmak istemiyorum ama daha iyi bir yer buldum bakalım

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,327
6,507
113
Domuz et olayları tamamen palavra para yedirmezsen üzerine oynarlar bir dönem Bursa'da yaşadım mahalle arasında domuz eti kullandığına şahit olduğum tanıdığım birisini şikayet ettim sağlık bakanlığından geldiler temiz dediler gittiler gelenin cebine para koy köpek eti sat dokunmazlar

Melpo10gta

Melpo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
329
255
63
Domuz et olayları tamamen palavra para yedirmezsen üzerine oynarlar bir dönem Bursa'da yaşadım mahalle arasında domuz eti kullandığına şahit olduğum tanıdığım birisini şikayet ettim sağlık bakanlığından geldiler temiz dediler gittiler gelenin cebine para koy köpek eti sat dokunmazlar
Valla bu konunun altına neden yazıldı anlamadım ama bizde öyle birsey kesinlikle yok hatta bir misafir geldiğinde domuz eti satıyormusunuz demişti hayır efendim dediğimde yabancılar falan çok geliyor ondan sordum dedi hamburger yiyip gitti sonra😅

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,951
2,044
113
yalan tabi ya günde milyon kilo et satan adam neden böyle Bi salaklık yapsın akıl var mantık var

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,327
6,507
113
Valla bu konunun altına neden yazıldı anlamadım ama bizde öyle birsey kesinlikle yok hatta bir misafir geldiğinde domuz eti satıyormusunuz demişti hayır efendim dediğimde yabancılar falan çok geliyor ondan sordum dedi hamburger yiyip gitti sonra😅
Domuz eti haberleri vs çok var ya bu aralar i yuzden insanlar dile getiriyor